Λούβρο: Κερδίστε μια βραδιά στη γυάλινη πυραμίδα με ιδιωτική ξενάγηση στο μουσείο

Λούβρο: Κερδίστε μια βραδιά στη γυάλινη πυραμίδα με ιδιωτική ξενάγηση στο μουσείο
Το Λούβρο γιορτάζει τα 30α γενέθλια της γυάλινης πυραμίδας του AP

Μια εμπειρία ζωής προσφέρει το Μουσείο του Λούβρου σε συνεργασία με την Airbnb, μέσα από έναν διαγωνισμό με έπαθλο μια βραδιά δίπλα στα πιο ξακουστά έργα Τέχνης της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Πώς θα σας φαινόταν να περάσετε μια βραδιά δίπλα σε ξακουστά έργα Τέχνης, όπως η Αφροδίτη της Μήλου και η Μόνα Λίζα; Το Μουσείο του Λούβρου σας δίνει αυτή τη δυνατότητα, σε συνεργασία με την Airbnb, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τα εγκαίνια της γυάλινης πυραμίδας του I.M. Pei που κοσμεί τον εξωτερικό χώρο του.

Τι πρέπει να κάνετε; Είναι πολύ απλό. Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την σελίδα airbnb.com/louvre μέχρι τις 12 Απριλίου και να απαντήσετε στην ερώτηση «Γιατί θα ήσουν ο τέλειος επισκέπτης της Μόνα Λίζα;».

Ο νικητής θα έχει τη δυνατότητα να πάρει μαζί του ένα ακόμη άτομο για να ζήσουν από κοινού την ανεπανάληπτη αυτή εμπειρία στις 30 Απριλίου.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Οι δύο υπερτυχεροί θα έχουν στη διάθεσή τους έναν ιδιωτικό ξεναγό για μια VIP ξενάγηση εκτός του ωραρίου λειτουργίας του μουσείου, ενώ παράλληλα θα απολαύσουν ένα κοκτέιλ στο σαλόνι μπροστά από την Μόνα Λίζα.

Απεριτίφ με θέα την... Μόνα Λίζα airbnb

Ακολούθως θα δειπνήσουν μπροστά από την Αφροδίτη της Μήλου, τρώγοντας εκλεκτά εδέσματα που θα επιμεληθεί διάσημος σεφ.

Δείπνο με συντροφιά την Αφροδίτη της Μήλου airbnb

Στη συνέχεια, θα χαλαρώσουν στα ιδιωτικά διαμερίσματα του Ναπολέοντα παρακολουθώντας μιας ιδιωτική συναυλία.

Ανάπαυλα στα σαλόνια του Ναπολέοντα airbnb

Το καλύτερο έρχεται για το τέλος, αφού θα διανυκτερεύσουν σε μια πολυτελή σκηνή σε σχήμα πυραμίδας που έχει εγκατασταθεί στη γυάλινη πυραμίδα, για να απολαύσουν στη συνέχεια ένα παραδοσιακό γαλλικό πρωινό.

Διανυκτέρευση κάτω από τη γυάλινη πυραμίδα airbnb

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα