Μαχητής ο Σουμάχερ. Μικρή βελτίωση παρουσίασε η υγεία του

default image

Σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Μίκαελ Σουμάχερ, που δίνει μάχη για τη ζωή του, μετά από ατύχημα στο σκι. Τι ανέφεραν οι γιατροί που τον παρακολουθούν

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος υποβλήθηκε σε δεύτερη επέμβαση διάρκειας δύο ωρών το βράδυ της Δευτέρας.

Η κατάσταση της υγείας του θρύλου της F1, παρουσίασε μικρή βελτίωση, κάτι που εξέπληξε ευχάριστα την ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί.

“Ελέγχουμε καλύτερα την κατάσταση σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα”, ανέφεραν. Οι γιατροί κατάφεραν να εκκενώσουν το αιμάτωμα στο αριστερό μέρος του εγκεφάλου, ωστόσο ο Σουμάχερ έχει υποστεί αιματώματα και κακώσεις στο κρανίο του.

“Κερδίσαμε χρόνο, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες. Βρήκαμε παράθυρο ευκαιρίας για να κάνουμε την επέμβαση. Πήραμε την καλύτερη απόφαση”.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ,  παραμένει σε κώμα και οι γιατροί απέφυγαν για άλλη μια φορά να κάνουν οποιαδήποτε πρόβλεψη για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του.

Ο 44χρονος πιλότος, τραυματίστηκε όταν βγήκε εκτός πίστας και έπεσε σε βράχο, όπου και χτύπησε το κεφάλι του. Μετά το ατύχημα διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Μουτιέρ με ελικόπτερο.

Το νοσοκομείο στο Μουτιέ δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το συμβάν και ο Σουμάχερ μεταφέρθηκε στη γειτονική Γκρενόμπλ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα