Μακελάρης της Φλόριντα: Σκοτώστε με, δεν αξίζω

Μακελάρης της Φλόριντα: Σκοτώστε με, δεν αξίζω

Η αστυνομία του Πάρκλαντ δημοσίευσε υλικό, 12 ωρών, από τη βιντεοσκοπημένη ανάκριση του Νίκολας Κρουζ, του 19χρονου που ευθύνεται για μια από τις πιο πολύνεκρες επιθέσεις, σε σχολείο των ΗΠΑ.

Oι αρχές της Florida δημοσίευσαν 12 ώρες video, από την ανάκριση του Nikolas Cruz, του 19χρονου που εισέβαλε στις 14/2, στο Marjory Stoneman Douglas High School, στο Parkland της Φλόριντα, άνοιξε πυρ, δολοφόνησε 17 ανθρώπους και έγινε υπεύθυνος μιας από τις πιο πολύνεκρες επιθέσεις σε σχολείο, στις ΗΠΑ.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι λίγα λεπτά μετά τη σύλληψη του, λίγα λεπτά μετά το μακελειό.

Στο συγκεκριμένο video, ο Cruz λέει στον ντετέκτιβ πως για καιρό άκουγε τη φωνή ενός δαίμονα στο κεφάλι του, μια φωνή που του έλεγε να κάψει, να σκοτώσει και να καταστρέψει. “Άρχισα να ακούω τη φωνή, από όταν πέθανε ο πατέρας μου, πριν 15 χρόνια και έγινε πιο έντονη, μετά το θάνατο της μάνας μου -τον περασμένο Νοέμβρη”, είπε μεταξύ άλλων, πριν ομολογήσει ότι σχεδίαζε και άλλη επίθεση, σε πάρκο, πριν εκείνης στο σχολείο. Είπε πως είχε κατάθλιψη, ένιωθε μοναξιά και είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Σε κάποια στιγμή, ενώ έχει μείνει μόνος στην αίθουσα, ακούγεται να λέει “σκοτώστε με” (παράλληλα κοιτούσε την κάμερα και έκανε χειρονομία σαν να σημάδευε με όπλο το κεφάλι του) και “θέλω να πεθάνω, γιατί δεν αξίζω μία”. Έκλαιγε, χτυπούσε τον εαυτό του και γρατζούνισε τα χέρια του με ένα μικρό αντικείμενο που σήκωσε από το έδαφος.

Κάποια στιγμή, τον επισκέφτηκε ο αδελφός του, Zachary, μίλησαν για όσα έγιναν εκείνη την ημέρα και πώς θα αντιδρούσε η μητέρα τους, αν ζούσε. “Θα έκλαιγε” ακούγεται να σχολιάζει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα