Μάνα δήλωσε την εξαφάνιση του 2χρονου γιου της και ήταν η δολοφόνος

Μάνα δήλωσε την εξαφάνιση του 2χρονου γιου της και ήταν η δολοφόνος

Μητέρα που δήλωσε την απαγωγή του 2χρονου γιου της, συνελήφθη ως η δολοφόνος του. Διαβάστε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος της 21χρονης.

Το αστυνομικό τμήμα της πόλης Largo, στη Φλόριντα ενημέρωσε πως μια 21χρονη, ονόματι Charisse Stinson συνελήφθη για τη δολοφονία του 2χρονου γιου της, Jordan Belliveau. Αυτά που ‘χαν προηγηθεί δύσκολα μπορεί να τα επεξεργαστεί ανθρώπινος νους.

Την πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη, το Σάββατο το βράδυ εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της για να περιγράψει τον εφιάλτη κάθε γονιού. Η Charisse Stinson αφηγήθηκε την επίθεση που δέχθηκε από έναν άνδρα “με dreadlocks” (έδειχνε την πληγή που της είχε δημιουργήσει στο κεφάλι, από χτύπημα που της έφερε), ενώ περπατούσε στο δρόμο με τον Jordan.

Όπως είπε, τους πλησίασε ένα αυτοκίνητο (έδωσε συγκεκριμένη μάρκα και χρώμα), ο οδηγός της συστήθηκε (“τον έλεγαν Antwan”) και τη ρώτησε αν ήθελε να τους πάει κάπου -για να μην περπατούν. Εκείνη δέχθηκε και όταν μπήκε στο όχημα, ο άνδρας την άρπαξε από τα μαλλιά και της χτύπησε το κεφάλι στο ταμπλό. Είπε πως έπαθε μπλακ άουτ. Η επόμενη εικόνα που έχει είναι ξυπνά σε πάρκο της περιοχής, χωρίς το γιο της.

Η αστυνομία της πόλης Largo, στη Φλόριντα άρχισαν την έρευνα, για την εξεύρεση του 2χρονου αγοριού. Η μητέρα του είχε δώσει στοιχεία του απαγωγέα. Ήταν έως 25 χρόνων, με χρυσό δόντι και τα χαρακτηριστικά μαλλιά, ενώ φορούσε μαύρο σορτς και άσπρη μπλούζα (έδωσε και μάρκες). Οι αρχές δημιούργησαν ένα σκίτσο και το δημοσίευσαν.

 

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το amber alert, μίλησαν απευθείας στον Antwan, ζητώντας του να αφήσει το παιδί σε ένα ασφαλές σημείο. Ένας εκ των ερευνητών είπε πως “θα βρούμε το παιδί”. Το βρήκαν. Ήταν νεκρό.

Oι ντετέκτιβ αποκάλυψαν πως από την πρώτη στιγμή υποψιάστηκαν την μητέρα του αγοριού. Είχαν μιλήσει με κοινωνικούς λειτουργούς που αποκάλυψαν ότι υπήρχαν θέματα με τον τρόπο που μεγάλωνε η 21χρονη το γιο της. Η πρόνοια μάλιστα, της το είχε πάρει και της το είχε ξαναδώσει λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί. Ο πατέρας του παιδιού από την αρχή αμφισβητούσε τα όσα έλεγε η Charisse, στο σπίτι της οποίας βρέθηκαν ρούχα του μικρού που ήταν γεμάτα αίμα.

Ακολούθησε η σύλληψη της -ας πούμε- μητέρας, με την κατηγορία της δολοφονίας. Ομολόγησε ότι “με τρόπο που δεν μπορώ να εξηγήσω, τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί πόδι. Έκλαιγε για ώρα, εκνευρίστηκα και τον χτύπησα στο πρόσωπο με την παλάμη“. Το κεφάλι του χτύπησε σε τοίχο. Όλο το βράδυ πάθαινε επιληπτικές κρίσεις και αντί να πάει το παιδί στο νοσοκομείο, το πήγε σε μια απομονωμένη περιοχή και το άφησε εκεί -να πεθάνει. Οι αστυνομικοί τόνισαν πως δεν έδειξε μετάνοια. “Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να πει όσα ψέματα χρειαζόταν, για να γλιτώσει”. Σε αυτά ήταν και ο Antwan.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα