Μαντόνα για δολοφονία Φλόιντ: “Γ@μώ την Αστυνομία! Ναι, το είπα”

Μαντόνα για δολοφονία Φλόιντ: “Γ@μώ την Αστυνομία! Ναι, το είπα”
Instagram

"Μέχρι να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον ρατσισμό στην Αμερική - σε κανέναν δεν πρέπει να επιτρέπεται να κουβαλάει όπλο", έγραψε μεταξύ άλλων η Madonna στο ξέσπασμά της.

Και η Madonna προστίθεται στον μεγάλο αριθμό διασημοτήτων που καταγγέλλουν την αποτρόπαια δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε το επίμαχο βίντεο στη σελίδα της στο Instagram, συνοδευόμενο με τη λεζάντα:

“Παρακολουθώντας αυτόν τον αστυνομικό να πνίγει τον Τζορτζ Φλόιντ με το γόνατό του στο λαιμό του, έχοντας στα χέρια του χειροπέδες, αβοήθητος, κλαίγοντας για τη ζωή του, με το πρόσωπό του στο δρόμο, αυτό είναι το πιο οδυνηρό, αποκαρδιωτικό πράγμα που έχω δει εδώ και πολύ καιρό.. Αυτός ο αξιωματικός ήξερε ότι τον τραβούσε η κάμερα και τον δολοφόνησε με αλαζονεία και υπερηφάνεια. Αυτό πρέπει να σταματήσει !! Μέχρι να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον ρατσισμό στην Αμερική – σε κανέναν δεν πρέπει να επιτρέπεται να κουβαλάει όπλο. Κυρίως οι μπάτσοι”, συνέχισε.

Ο Θεός να σε ευλογεί Τζορτζ Φλόιντ. Λυπάμαι τόσο για εσένα και την οικογένειά σου. Και όλες οι παράλογες δολοφονίες που έχουν γίνει πριν από τη δική σου. Θα τελειώσει ποτέ αυτό; Προσεύχομαι στον ΘΕΟ να το κάνει μια μέρα. ” Μέχρι τότε Γ@μώ την Αστυνομία! “ κατέληξε. “Ναι, το είπα. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι πολιτικά ορθή. Ενδιαφέρομαι για τη δικαιοσύνη.”

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκρούονται με την αστυνομία

Χιλιάδες διαδηλωτές που απαιτούν δικαιοσύνη για τον 46χρονο Τζορτζ Φλόιντ, γέμισαν τους δρόμους της Μινεάπολις και σήμερα, με πολλούς διαδηλωτές να φορούν μάσκα λόγω της επιδημίας του κορονοϊού.Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα