Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η σπουδαία χειρονομία για να τιμήσει γιατρούς και νοσηλευτές

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η σπουδαία χειρονομία για να τιμήσει γιατρούς και νοσηλευτές

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρησιμοποίησε το γήπεδό της για να τιμήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του NHS που δίνουν καθημερινά έναν τεράστιο αγώνα απέναντι στον κορονοϊό (PHOTO).

Η Μεγάλη Βρετανία μετράει σχεδόν 13.000 νεκρούς από τον φονικό κορονοϊό που πλήττει την ανθρωπότητα και αν δεν ήταν οι σύγχρονοι ήρωες αυτού του πλανήτη, οι γιατροί και οι νοσηλευτές που κάνουν απίστευτη δουλειά όλο αυτό το διάστημα, οι απώλειες θα ήταν, χωρίς αμφιβολία, πολύ περισσότερες.

Αυτό το αναγνωρίζουν όλοι στο Νησί και με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται το επισημαίνουν ενώ δείχνουν τη στήριξή τους στους ατρόμητους πολεμιστές με τις άσπρες και πράσινες ποδιές με κάθε δυνατό τρόπο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το τελευταίο παράδειγμα, με τη δημοφιλή αγγλική ομάδα να δείχνει το σεβασμό της προς τους εργαζόμενους του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) φωτίζοντας το βράδυ της Τετάρτης τρία συγκεκριμένα γράμματα από το όνομά της, που κοσμεί την εξωτερική πλευρά του “Ολντ Τράφορντ”: N, H, S.

“Μπράβο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”, ήταν το σχόλιο του παλαίμαχου αμυντικού της νυν τηλεσχολιαστή, Γκάρι Νέβιλ, που αποκάλυψε την πρωτοβουλία των κόκκινων διαβόλων μέσω δημοσίευσης που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα