Μαραντόνα: Οργή του δικηγόρου του Ντιέγκο – Καταγγέλλει ιατρική αμέλεια

Μαραντόνα: Οργή του δικηγόρου του Ντιέγκο – Καταγγέλλει ιατρική αμέλεια
O Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα

Ο δικηγόρος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, κάνει λόγο για αμέλεια στην ιατρική φροντίδα του Ντιεγκίτο και ζητά έρευνα σε βάθος γύρω από τα αίτια του θανάτου.

Ο δικηγόρος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, εξέφρασε την οργή του για την ιατρική φροντίδα στον πελάτη και φίλο του, τονίζοντας πως δεν είχε προσοχή για έλεγχο για 12 ώρες, ενώ άργησε πολύ να φτάσει το ασθενοφόρο στο σπίτι που βρισκόταν νεκρός ο 60χρονος Ντιεγκίτο.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με το Sport24.gr, θα ζητήσει να ερευνηθεί η υπόθεση μέχρι τέλους, κάνοντας λόγο για εγκληματική ανοησία.

“Σήμερα είναι μια βαθύτατη μέρα πόνου και θλίψης. Αισθάνομαι στην καρδιά μου την απώλεια του φίλου μου, ο οποίος με τίμησε με την εμπιστοσύνη του μέχρι τις τελευταίες μέρες του. Τον αποχαιρέτησα προσωπικά και αυτή η τελετή που γίνεται τώρα στην Αργεντινή θα πρέπει να ναι στενό και οικογενειακό κύκλο.

Είναι ανεξήγητο ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο από το προσωπικό υγείας που τον εξυπηρετούσε, το ασθενοφόρο άργησε πάνω από μισή ώρα για να φτάσει και αυτό ήταν μια εγκληματική ανοησία. Αυτό το γεγονός πρέπει να τονιστεί και θα ζητήσω να ερευνηθεί μέχρι τέλους.

Όπως μου έλεγε πάντα και ο Ντιέγκο ‘εσύ είσαι ο στρατιώτης μου, δράσε χωρίς να σε σταματάει τίποτα’.

Για να ορίσω τον Ντιέγκο σε αυτή τη στιγμή της βαθύτατης θλίψης και του πόνου, μπορώ να πω ότι ήταν ένα καλό παιδί, ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία και ειλικρινής.

Αναπαύσου εν ειρήνη, αδελφέ”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα