Μέγκαν Μαρκλ: “Καρφιά” κατά της βασιλικής οικογένειας – “Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να συγχωρέσεις”

Μέγκαν Μαρκλ: “Καρφιά” κατά της βασιλικής οικογένειας – “Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να συγχωρέσεις”
Μέγκαν Μαρκλ Toby Melville/AP

Αίσθηση προκάλεσε η σημερινή συνέντευξη της δούκισσας του Sussex με τις αναφορές της στις σχέσεις της με τη βασιλική οικογένεια.

Η Δούκισσα του Σάσεξ είπε σε σημερινή της συνέντευξη ότι αναστάτωσε τη “δυναμική της ιεραρχίας” της βασιλικής οικογένειας “απλώς και μόνο με την ύπαρξή της”.

Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό The Cut, η 41χρονη Μέγκαν μίλησε για τη ζωή της όταν ήταν στο παλάτι και γιατί μετακόμισε με τον Δούκα του Σάσεξ στις ΗΠΑ.

Μιλώντας για την αποχώρησή της από τη βασιλική οικογένεια, η δούκισσα είπε ότι “χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να συγχωρέσεις”.

Μίλησε επίσης για τη σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τον πατέρα του, τον πρίγκιπα της Ουαλίας.

Ερωτηθείσα από τη δημοσιογράφο Alison P Davis σχετικά με τον αντίκτυπο της υπόθεσής της για την προστασία της ιδιωτικής ζωής εναντίον της Mail on Sunday, η Meghan είπε: “Ο Χάρι μου είπε: “Έχασα τον πατέρα μου σε αυτή τη διαδικασία.”

“Δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο γι’ αυτούς όπως ήταν για μένα, αλλά αυτή είναι η δική του απόφαση”.

Ωστόσο εκπρόσωπος της δούκισσας δήλωσε αργότερα στο BBC ότι η Μέγκαν αναφερόταν στον δικό της πατέρα, από τον οποίο έχει αποξενωθεί, και έλεγε ότι ελπίζει να μην συμβεί το ίδιο και στον σύζυγό της.

Μια πηγή κοντά στον πρίγκιπα Κάρολο δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων PA ότι θα λυπόταν αν ο πρίγκιπας Χάρι αισθανόταν ότι η σχέση τους είχε χαθεί, προσθέτοντας: “Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αγαπά και τους δύο γιους του”.

Ο 37χρονος πρίγκιπας έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ο πατέρας του “σταμάτησε να δέχεται τα τηλεφωνήματά μου” αφότου το ζευγάρι αποχώρησε ως ανώτερος εργαζόμενος βασιλικός το 2020.

Σύμφωνα με τη ρύθμιση, το ζευγάρι εγκατέλειψε τους τίτλους της βασιλικής του Υψηλότητας και έγινε ικανό να εργαστεί για να γίνει οικονομικά ανεξάρτητο. Ο Χάρι διατήρησε τον τίτλο του πρίγκιπα από τη γέννησή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα