Μέγκαν Μαρκλ: Στα δικαστήρια κόντρα στον πατέρα της

Μέγκαν Μαρκλ: Στα δικαστήρια κόντρα στον πατέρα της
Μέγκαν Μαρκλ AP

Πέρσι η Μέγκαν Μαρκλ υπέβαλε μήνυση εναντίον εφημερίδας που δημοσίευσε παράνομα μηνύματα προς τον πατέρα της. Ένα χρόνο μετά είναι πιθανό οι δυο τους βρεθούν αντίδικοι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που δίνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail, η Μέγκαν και ο πατέρας της Τομ Μαρκλ είναι πολύ πιθανό να βρεθούν “απέναντι” στα δικαστήρια.

Η Μέγκαν υπέβαλε μήνυση πέρσι εναντίον της βρετανικής εφημερίδας “Mail on Sunday”, καθώς παράνομα δημοσίευσαν μηνύματα που είχε στείλει στον πατέρα της, μεταφέροντας το ζήτημα στα χέρια του νόμου.

Σύμφωνα με την θυγατρική της, Daily Mail, τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο από πλευράς της εφημερίδας, αποδεικνύουν πως ο πατέρας της Μέγκαν πρόκειται να καταθέσει εναντίον της σε περίπτωση που το ζήτημα φτάσει σε αυτό το σημείο.

Αν και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το κατά πόσο το ζήτημα θα φτάσει πράγματι στα δικαστήρια -μιας και η Μέγκαν μπορεί να αποφασίσει να αποσύρει τη μήνυση- ο πατέρας της πρόκειται να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης εναντίον της.

Σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων, οι εφημερίδες θα χρησιμοποιήσουν ως βασικό επιχείρημα της θέσης τους “το τεράστιο και νόμιμο ενδιαφέρον του κοινού για τις προσωπικές σχέσεις της βασιλικής οικογένειας”.

Ακόμα, η Mail on Sunday πρόκειται να χρησιμοποιήσει δεδομένα που της παραχώρησε ο Τόμας Μαρκλ , αλλά και να ισχυριστεί πως οφείλει να εισακουστεί και η πλευρά του πατέρα για τη σχέση με την κόρη του, Μέγκαν.

Ως αποτέλεσμα είναι πολύ πιθανό οι δυο τους να βρεθούν “απέναντι” στα δικαστήρια, την ίδια στιγμή που η βασιλική οικογένεια περνάει αρκετά “δύσκολες ώρες” μετά την αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν από το παλάτι και την αποποίηση των καθηκόντων τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα