Μέγκαν Μαρκλ: “Τερμάτισε” το βασιλικό πρωτόκολλο με διάφανη φούστα

Μέγκαν Μαρκλ: “Τερμάτισε” το βασιλικό πρωτόκολλο με διάφανη φούστα
Η φούστα της Μέγκαν Μαρκλ μονοπώλησε τα φλας AP

Η Δούκισσα του Σάσεξ έχει συνηθίσει τους φωτογράφους σε μικρά στυλιστικά "ατοπήματα" που αφηφούν - ηθελημένα ή μη - το βασιλικό πρωτόκολλο. Αυτή τη φορά, με τη διάφανη φούστα της, μάλλον το παράκανε όμως.

Η πολυήμερη περιοδεία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Τόνγκα και Νησιά Φίτζι μοιάζει να έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία για το επικοινωνιακό επιτελείο του Μπάκιγχαμ. Συνέπεσε άλλωστε με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Δούκισσας του Σάσεξ προκαλώντας φρενίτιδα στα διεθνή ΜΜΕ.

Μέγκαν και Χάρι έχουν εντυπωσιάσει μέχρι τώρα με την ευγένεια και την απλότητά τους, τα φλας όμως όπως είναι επόμενο έχει κλέψει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας αφού και με την τελευταία λέξη της μόδας είναι ντυμένη και όλοι ψάχνουν να δουν αν έχει αρχίσει να διαγράφεται η κοιλίτσα της κάτω από τα πανάκριβα σύνολά της.

Η Μέγκαν έκανε ένα απρόσμενο “δώρο” στους φωτογράφους πριν φύγει από τη Νέα Ζηλανδία. Φόρεσε μια υπέρκομψη, μακριά, πλισέ, μπλε φούστα, η οποία όμως ήταν… σι-θρου κι όταν την έλουζε τον φως δεν άφηνε τίποτε στη φαντασία. Ούτε καν το εσώρουχό της που διαγραφόταν ξεκάθαρα από μέσα.

Το πανάκριβο σύνολο του οίκου Givenchy απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, ωστόσο κάποιοι την περιμένουν στην γωνία, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει να αδιαφορεί για το “φαίνεσθαι” που ορίζει το πρωτόκολλο.

Η φούστα του... σκανδάλου AP

Βασιλικές αποκαλύψεις AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα