"Μείνε πεινασμένος. Κάνε την τρέλα σου"

"Μείνε πεινασμένος. Κάνε την τρέλα σου"

Διαβάστε στο NEWS 247 μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές ρήσεις του Στιβ Τζομπς. Τα θέματα που τον απασχολούσαν και οι συμβουλές του

Ο Στιβ Τζομπς είχε μια ζωή πλούσια σε εμπειρίες, βρέθηκε πολλές φορές σε δύσκολη θέση, ωστόσο πάντα κατάφερνε να επιστρέφει και να εκπλήσσει τον κόσμο

Ήταν όμως και πολύ καλός ρήτορας και είχε μετουσιώσει τις εμπειρίες του σε ρήσεις που αξίζει να θυμόμαστε. Ο θάνατος ήταν κάτι που τον απασχολούσε πολύ και συνήθιζε να συμβουλεύει τους ανθρώπους να έχουν πίστη στις δυνατότητές τους.

Ας δούμε μερικές από αυτές:

" Μείνε πεινασμένος. Κάνε την τρέλα σου"

" Το να είσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος στο νεκροταφείο δεν έχει σημασία για μένα"

" Μερικοί πιστεύουν ότι το σχέδιο είναι αυτό που φαίνεται. Αλλά αν ψάξεις βαθύτερα, έχει σημασία πως λειτουργεί".

" Ο θάνατος είναι η καλύτερη εφεύρεση στη ζωή. Είναι ένας πράκτορας που αλλάζει τη ζωή"

" Το να έχεις το νου σου ότι πρόκειται να πεθάνεις είναι ο καλύτερος τρόπος που ξέρω για να αποφύγεις την παγίδα του να σκέπτεστε ότι έχεις κάτι να χάσεις".

" Σκεφτείτε καθαρά για να γίνει απλό".

"Όταν είσαι ένας ξυλουργός και φτιάχνεις μια όμορφη συρταριέρα, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις κόντρα πλακέ στο πίσω μέρος αυτής, παρόλο που θα ακουμπά τον τοίχο και δεν θα το παρατηρήσει κανείς. Εσύ θα ξέρεις ότι θα είναι εκεί για αυτόν τον λόγο θα χρησιμοποιήσεις ένα όμορφο κομμάτι ξύλου. Για να κοιμάσαι εσύ ήσυχος η αισθητική και η ποιότητα θα πρέπει να μετράει".

" Έχετε την εμπιστοσύνη σε κάτι -  του πεπρωμένο σας , της ζωή σας , του κάρμα σας , οτιδήποτε. Αυτή η προσέγγιση ποτέ δεν με έχει απογοητεύσει".

" Ο μόνος τρόπος για να γίνει καλή δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέθανε ο Στιβ Τζομπς

SHARE:

24Media Network