Μειωμένες οι κρατήσεις στο Παρίσι για τη Πρωτοχρονιά

Μειωμένες οι κρατήσεις στο Παρίσι για τη Πρωτοχρονιά

Έρημη πόλη θυμίζει το Παρίσι τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, καθώς οι κρατήσεις και η κίνηση στα καταστήματα και τα εστιατόρια έχουν μειωθεί δραματικά

Αισθητός συνεχίζει να είναι για τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια του Παρισιού ο αντίκτυπος από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Νοεμβρίου στη γαλλική πρωτεύουσα, με τις κρατήσεις για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς να είναι μειωμένες κατά 30-40%, σύμφωνα με συνομοσπονδία ξενοδοχείων.

Η γαλλική πρωτεύουσα βρίσκεται σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου που στοίχισαν τη ζωή σε 130 άτομα.

«Οι κρατήσεις για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του έτους είναι μειωμένες κατά 30-40%», δήλωσε στο Reuters η Εβελίν Μαέ, επικεφαλής της ξενοδοχειακής συνομοσπονδίας UMIH-Paris-Ile de France.

Στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί μετά τις επιθέσεις του Νοεμβρίου, οι αρχές του Παρισιού έχουν ακυρώσει το καθιερωμένο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σόου με τα πυροτεχνήματα. Η Γαλλία είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον κόσμο, με το Παρίσι να φιλοξενεί πέρυσι 32,2 εκατ. επισκέπτες.

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network