Μελάνια Τραμπ: Ευχήθηκε 'Καλά Χριστούγεννα' με selfie και δίχασε το ίντερνετ

Μελάνια Τραμπ: Ευχήθηκε 'Καλά Χριστούγεννα' με selfie και δίχασε το ίντερνετ
TWITTER

Ακόμη και η εορταστική αυτή κίνηση της "Πρώτης Κυρίας" αποδεικνύει πόσο διχασμένη παραμένει η Αμερική μετά την εκλογή Τραμπ

Πάντα όμορφη και κομψή, η Μελάνια Τραμπ επέλεξε έναν πολύ μοντέρνο τρόπο για να ευχηθεί 'Καλά Χριστούγεννα' στους διαδικτυακούς της φίλους: 'Στολίστηκε' γιορτινά μέσω της εφαρμογής Snapchat, αλλά για μία ακόμη φορά το αποτέλεσμα δεν ήταν ακριβώς αυτό που επιθυμούσε.

Χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή, 'φόρεσε' το κλασικό αγιοβασιλιάτικο κεφάλι στο καλοχτενισμένο και άψογα μακιγιαρισμένο κεφάλι της, έβαλε χρυσά ελαφάκια να... πετούν τριγύρω της και πόζαρε χαριτωμένα κάνοντας... 'duckface'.

Η ανάρτησή της στο Twitter με τις ευχές για 'Καλά Χριστούγεννα', που αναπαράχθηκε και σε όλους τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ.

Οι κοινοποιήσεις και τα retweet αμέτρητα. Τα "likes" επίσης. Οι οπαδοί της έσπευσαν να ανταποκριθούν, να ανταποδώσουν τις ευχές και να τονίσουν πόσο όμορφη είναι. Δεν έλειψαν ωστόσο και οι εξίσου πολλοί επικριτές της που μάλλον δεν εντυπωσιάστηκαν και έκαναν λόγο για μια μάλλον "παιδιάστικη" φωτογραφία που δεν αρμόζει στον επίσημο λογαριασμό της "Πρώτης Κυρίας".

Η Μελάνια Τραμπ πάντως την παραμονή των Χριστουγέννων συνομίλησε τηλεφωνικά με πολλά παιδιά, μαζί με το σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ, με τα φωτογραφικά στιγμιότυπα να σχολιάζονται και πάλι ποικιλοτρόπως λόγω της στάσης των σωμάτων του προεδρικού ζεύγους.

President Donald Trump and first lady Melania Trump speak on the phone with children as they track Santa Claus' movements with the North American Aerospace Defense Command (NORAD) Santa Tracker on Christmas Eve at the president's Mar-a-Lago estate in Palm Beach, Fla., Sunday, Dec. 24, 2017. (AP Photo/Carolyn Kaster)
President Donald Trump and first lady Melania Trump speak on the phone with children as they track Santa Claus' movements with the North American Aerospace Defense Command (NORAD) Santa Tracker on Christmas Eve at the president's Mar-a-Lago estate in Palm Beach, Fla., Sunday, Dec. 24, 2017. (AP Photo/Carolyn Kaster) AP

Φωτό: AP Photo/Carolyn Kaster

SHARE:

24Media Network