Υγρή διαμαρτυρία

Από τα ρούχα τους βγήκαν μέλη της φιλοζωικής Peta κάνοντας μπάνιο στο δρόμο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Νερού. Τράβηξαν όλα τα βλέμματα ενώ ένας οδηγός τράκαρε στην όμορφη θέα των κοριτσιών (Vid+Pics)

Οι κάμερες του CBS είχαν πάρει φωτιά χθες όταν μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης Peta βγήκαν από τα ρούχα τους για να διαδηλώσουν στο Λονδίνο.

Οι σέξι ακτιβίστριες- μοντέλα συγκεντρώθηκαν και πραγματοποίησαν γυμνή διαμαρτυρία κάνοντας μπάνιο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, με σύνθημα "Καθάρισε τη συνείδησή σου".

Τα βλέμματα των περαστικών ήταν όλα στραμμένα στα καλλίγραμμα κορμιά και δη στην Βικτόρια Έιζερμαν και τη Μόνικα Χάρις μοντέλα του Playboy που σαπούνιζαν η μια την άλλη στη μέση του δρόμου.

Η παρουσία τους αναστάτωσε όλη τη περιοχή ενώ ένας διερχόμενος οδηγός φαίνεται πως ταράχτηκε από τις οπτασίες που...τράκαρε χωρίς ευτυχώς να πάθει κάτι σοβαρό.

Η Peta θέλησε με αυτόν τον τρόπο να προωθήσει την χορτοφαγία ενώ το γκρουπ ισχυρίζεται πως αν κόψουν μισό κιλό κρέας από τη διατροφή τους οι Αμερικανοί μπορούν να σώσουν 2,463 γαλόνια νερό,  ποσότητα νερού που φτάνει για ντους έξι μηνών!

Ωστόσο η Αμερικανική Ένωση Κρέατος δεν το άφησε αυτό ασχολίαστο τονίζοντας πως συνεχώς προσπαθεί να βρίσκει τρόπους να κάνει οικονομία στο νερό.

SHARE:

24Media Network