Μεξικό: 28χρονος έπεσε από πλοίο στη θάλασσα και τον βρήκαν σώο μετά από 15 ώρες

Μεξικό: 28χρονος έπεσε από πλοίο στη θάλασσα και τον βρήκαν σώο μετά από 15 ώρες
Το κρουαζιερόπλοιο Carnival Valor AP Photo/J Pat Carter

Ένας 28χρονος επιβάτης κρουαζιερόπλοιου βρέθηκε στη θάλασσα του Κόλπου του Μεξικού. Χρειάστηκαν 15 ώρες για να τον εντοπίσουν.

Ένας 28χρονος επιβάτης κρουαζιερόπλοιου, υπό άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στη θάλασσα, διασώθηκε μετά από 15 ώρες, όπως ανακοίνωσε η Αμερικανική ακτοφυλακή.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το BBC, ο 28χρονος άνδρας βρισκόταν μαζί με την αδερφή του σε ένα μπαρ του κρουαζιερόπλοιου Carnival Valor, στον Κόλπο του Μεξικό, όταν έφυγε για να πάει τουαλέτα και δεν επέστρεψε.

Ο καπετάνιος και το πλήρωμα μαζί με διασώστες ερεύνησαν αρχικά το κρουαζιερόπλοιο και μετά ολόκληρη την θαλάσσια περιοχή, μέχρι που τον εντόπισαν να κολυμπά περίπου 30 χιλιόμετρα μακριά από τις ακτές της Λουιζιάνα.

Ο υποπλοίαρχος της αμερικανικής ακτοφυλακής, Seth Gross, δήλωσε ότι ο άνδρας “πιθανότατα ήταν στο νερό για περισσότερες από 15 ώρες” σχολιάζοντας μάλιστα τη διάσωσή του ως “ένα από τα θαύματα της ημέρας των Ευχαριστιών”.

Ο Gross δήλωσε στο CNN ότι η δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ξανά παρόμοια υπόθεση στα 17 χρόνια εργασίας του και τόνισε ότι η ευτυχής έκβαση της υπόθεσης “δείχνει ότι η θέληση για ζωή είναι κάτι που πρέπει να λαμβάνεις υπόψη σε κάθε περίπτωση έρευνας και διάσωσης”.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμα σαφές πως βρέθηκε στο νερό ο 28χρονος άνδρας ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα