Μεξικό: Ζευγάρι δολοφόνησε έγκυο και πήρε το έμβρυο απ’ την κοιλιά της – Επέζησε το βρέφος

Μεξικό: Ζευγάρι δολοφόνησε έγκυο και πήρε το έμβρυο απ’ την κοιλιά της – Επέζησε το βρέφος
Αστυνομία στο Μεξικό (φωτογραφία αρχείου) Getty Images/ISTOCK

Στυγερό έγκλημα στο Μεξικό, όπου ένας άνδρας και μία γυναίκα σκότωσαν 20χρονη που ήταν 8 μηνών έγκυος και αφαίρεσαν το αγέννητο μωρό της. Συνελήφθησαν οι φερόμενοι δράστες.

Μια έγκυος γυναίκα δολοφονήθηκε από έναν άνδρα και μία γυναίκα στο Μεξικό, οι οποίοι στη συνέχεια αφαίρεσαν το έμβρυο που είχε στην κοιλιά της.

Οι φερόμενοι δράστες συνελήφθησαν έχοντας στην κατοχή τους ένα νεογέννητο, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του γενικού εισαγγελέα στην ανατολική πολιτεία Veracruz.

Το μωρό “διασώθηκε σώο και αβλαβές και τώρα λαμβάνει την προσοχή από τις αρμόδιες αρχές”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η 20χρονη Rosa Isela Castro Vazquez, θύμα της δολοφονίας, ήταν 8 μηνών έγκυος.

Η 20χρονη απήχθη από τους δύο ύποπτους, οι οποίοι αφότου έκλεψαν το αγέννητο μωρό της, πέταξαν το πτώμα της στο Medellin del Bravo, στην πολιτεία Veracruz του Μεξικού.

Οι δράστες φέρονται να πήραν το έμβρυό της, επειδή η γυναίκα που συμμετείχε στη δολοφονία δεν μπορούσε να κάνει η ίδια παιδιά, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματούχος που συνδέεται με την έρευνα υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Οι δύο ύποπτοι εμφανίστηκαν ενώπιον δικαστή τη Δευτέρα (05/12), κατηγορούμενοι για απαγωγή και ανθρωποκτονία.

Το θύμα παρασύρθηκε μέσω των social media από τους φερόμενους δράστες, οι οποίοι της υποσχέθηκαν ρούχα για το μωρό της, δήλωσαν συγγενείς της 20χεονης στα τοπικά ΜΜΕ.

Ανέφεραν ότι ήταν η τρίτη περίπτωση αυτού του είδους τα τελευταία χρόνια.

Το περιστατικό έρχεται λιγότερο από ένα μήνα αφότου ένα δικαστήριο του Τέξας καταδίκασε μια γυναίκα σε θάνατο για τη δολοφονία μιας εγκύου, για να πάρει την αγέννητη κόρη της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα