Μια 10χρονη στην κορυφή του “διαμαντιού”

default image

Στις κορυφές των βουνών Rocky αναρριχήθηκε ένα 10χρονο κορίτσι υπό την καθοδήγηση του πατέρα της. Παρά τους κινδύνους δεν φοβήθηκε στιγμή. Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες (Pics)

Στην ηλικία της άλλα κορίτσια παίζουν με τις κούκλες τους… Η 10χρονη Stella Noble σκαρφαλώνει σε κορυφές βουνών που φτάνουν μέχρι και τα 610 μέτρα ύψος!

Όπως αναφέρει η Βρετανική Daly Mail η 10χρονη με τη καθοδήγηση του πάτερα της Forrest τον περασμένο μήνα κατάφερε να αναδειχθεί ως η νεαρότερη αναρριχήτρια που σκαρφάλωσε στην Longs Peak, των βουνών Rocky, γνωστό και ως “το διαμάντι”.

Στο “διαμάντι”, η 10χρονη   σκαρφάλωσε μαζί με τον 43χρονο πατέρα της Forrest. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια της αναρρίχησης φοβήθηκε αρκετά, ενώ η κόρη του όχι λέγοντας χαρακτηριστικά “Εγώ φοβήθηκα ενώ εκείνη όχι. Ως ενήλικας αντιλαμβάνομαι περισσότερο την έννοια του φόβου.

Ωστόσο, έχω ανέβει το συγκεκριμένο σημείο παραπάνω από 20 φορές κι έχω την εμπειρία που απαιτείται ώστε να μην κινδυνεύω ούτε εγώ ούτε η κόρη μου. Αν πίστευα ότι η Stella δε θα τα κατάφερνε δε θα την έπαιρνα μαζί μου. Αλλά η μικρή είναι πολύ καλύτερη από πολλούς ενήλικες που γνωρίζω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα