Chris Evans: Ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άντρας για το 2022 – “Η μαμά μου θα χαρεί τόσο πολύ”

Chris Evans: Ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άντρας για το 2022 – “Η μαμά μου θα χαρεί τόσο πολύ”
Chris Evans ap

Κάτοχος του τίτλου του πιο σέξι άνδρα για το 2022 είναι από τη Δευτέρα ο Chris Evans. Η συνέντευξή του στο περιοδικό People και και η αναφορά στη μεγαλύτερή του θαυμάστρια, τη μαμά του.

Ο ηθοποιός της σειράς “Captain America” Chris Evans ανακηρύχθηκε τη Δευτέρα (7/11) από το περιοδικό People ως ο “πιο σέξι άνδρας εν ζωή” για το 2022, μετά τον συμπρωταγωνιστή του στη Marvel Paul Rudd που κατείχε τον τίτλο για το 2021.

Ανάμεσα στα πρώτα λόγια του 41χρονου εργένη, ήταν ότι ανυπομονούσε να μοιραστεί τα νέα με τη μεγαλύτερη θαυμάστριά του, τη μαμά του.

“Η μαμά μου θα χαρεί τόσο πολύ”, δήλωσε ο Evans στο People στη συνέντευξή του. “Είναι περήφανη για ό,τι κάνω, αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορεί πραγματικά να καυχιέται”.

Ο Evans έχει αυξήσει τη δημοτικότητά του όλα αυτά τα χρόνια, από τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία από τις πρώτες του τηλεοπτικές σειρές, το “Opposite Sex” το 2000, μέχρι τον ρόλο του Steve Rogers/Captain America, ο οποίος χαρακτηρίστηκε μάλιστα “America’s Ass” στην ταινία της Marvel “Avengers: Endgame” το 2019.

Παρά τις πολλές διακρίσεις του στο Χόλιγουντ, ο πρωταγωνιστής του “Gray Man” έχει φιλοδοξίες και πέρα από την υποκριτική, οι οποίες περιλαμβάνουν το γάμο και την πατρότητα. Όπως δήλωσε: “Αυτό είναι κάτι που θέλω οπωσδήποτε”.

“Κάποια πράγματα τα θέλεις μόνο για σένα ή μόνο για την οικογένειά μου και τους φίλους σου. Η πιο ευχάριστη πτυχή της καριέρας μου αυτή τη στιγμή είναι να νιώθω αρκετά ασφαλής ώστε να πάρω το πόδι μου από το γκάζι. Αισθάνομαι ότι έχω λίγο μεγαλύτερη ελευθερία να πάρω χρόνο μακριά από τη βιομηχανία και να εξακολουθώ να βρίσκω έργα που θα ικανοποιήσουν τη δημιουργικότητά μου όταν επιστρέψω”.

Τέλος, είπε στο περιοδικό: “Είμαι τυχερός που βρίσκομαι στη συζήτηση με οποιαδήποτε ιδιότητα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα