Μιζούρι: Τραγικός απολογισμός από τη βάρκα που βυθίστηκε – 17 νεκροί, 7 τραυματίες

Μιζούρι: Τραγικός απολογισμός από τη βάρκα που βυθίστηκε – 17 νεκροί, 7 τραυματίες

Οι τελευταίες τέσσερις σοροί ανασύρθηκαν από το εσωτερικό του βυθισμένου σκάφους σε βάθος 24 μέτρων, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα ανακοίνωση του τοπικού σερίφη.

Στους 17 ανέρχονται οι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και παιδιά, που πνίγηκαν την Πέμπτη, όταν η βάρκα-πάπια που επέβαιναν ανατράπηκε και βυθίστηκε λόγω του σχήματός του και των δυνατών κυμάτων που είχε εκείνη την ημέρα στη λίμνη του Μιζούρι.

Οι τελευταίες τέσσερις σοροί  ανασύρθηκαν από το εσωτερικό του βυθισμένου σκάφους σε βάθος 24 μέτρων, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα ανακοίνωση του τοπικού σερίφη.

Στο αμφίβιο όχημα της εταιρείας “Ride the Ducks”, επέβαιναν 29 τουρίστες και δύο μέλη του πληρώματος, επτά από τους οποίους οδηγήθηκαν βαριά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο

Παρόμοια οχήματα χρησιμοποιούνται για περιηγήσεις τουριστών σε διάφορες περιοχές του κόσμου κι έχουν εμπλακεί σε αρκετά θανατηφόρα δυστυχήματα τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Πλάνα από βίντεο που δημοσιεύτηκε από επιβάτιδα σε κοντινό σκάφος δείχνει τις δυο βάρκες να γέρνουν στα πλάγια λόγω των δυνατών κυμάτων. Ένα από αυτά τα σκάφη επέστρεψε στην ακτή με ασφάλεια, αλλά το άλλο τελικά βυθίστηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα