Μπαγκλαντές: Κάηκε πριν προλάβουν να τη σώσουν

Πυρκαγιά ξέσπασε στα ερείπια του κτιρίου που κατέρρευσε, προκαλώντας τον θάνατο μιας γυναίκας την ώρα της διάσωσής της
- 28 Απριλίου 2013 23:01
Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα στα ερείπια του κτιρίου με τις υφαντουργίες, που κατέρρευσε την Τετάρτη στο Μπανγκλαντές, προκαλώντας τον θάνατο μιας γυναίκας την ώρα της διάσωσής της, δήλωσε ο επικεφαλής των πυροσβεστών.
“Η πυρκαγιά ξέσπασε στα ερείπια την ώρα που ετοιμαζόμασταν να βγάλουμε μια γυναίκα, η οποία ήταν, όπως πιστεύουμε, η τελευταία επιζήσασα. Αυτή πέθανε και ένα μέλος των σωστικών συνεργείων τραυματίστηκε”, δήλωσε ο επικεφαλής των πυροσβεστών Άχμεντ Άλι.
Σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό, ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση του κτιρίου αυτού στο Μπανγκλαντές ανερχόταν απόψε σε 379.
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ