Μπερλουσκόνι: Η Κατρίν Ντενέβ είπε μια μεγάλη αλήθεια

Στιγμιότυπο απο την πρώτη συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της Ε.Ε που ξεκίνησε τις εργασίες της σήμερα στις Βρυξέλλες. Στην φωτογραφία ο Ιταλός Πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο απο την πρώτη συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της Ε.Ε που ξεκίνησε τις εργασίες της σήμερα στις Βρυξέλλες. Στην φωτογραφία ο Ιταλός Πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Δηλώσεις του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε ότι αφορά τις υποθέσεις παρενοχλήσεων των γυναικών

Στην έκκληση που υπέγραψε και η Γαλλίδα ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ, σύμφωνα με την οποία «οι άνδρες πρέπει να διατηρήσουν την δυνατότητα να παρενοχλούν τις γυναίκες», αναφέρθηκε ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κατά τη διάρκεια πολιτικής συνέντευξης στην δημόσια τηλεόραση της Rai.

«Η Κατρίν Ντενέβ είπε μια μεγάλη αλήθεια, το να φλερτάρεις δεν αποτελεί προσβολή», τόνισε ο πρώην Καβαλιέρε, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας La Repubblica.

ADVERTISING

«Είναι φυσικό το ότι γυναίκες είναι ευχαριστημένες να τις φλερτάρει ένας άνδρας. Εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία διότι είναι πάντα οι γυναίκες που με φλερτάρουν. Το κύριο θέμα, βέβαια, είναι ότι το φλερτ πρέπει να παραμένει στο πεδίο της κοσμιότητας», πρόσθεσε ο Μπερλουσκόνι.

Πρόσφατα, παράλληλα, ο επικεφαλής της Φόρτσα Ιτάλια, τόνισε ότι για το κόμμα του «η υπεράσπιση των γυναικών αποτελεί προτεραιότητα».

Υπενθυμίζεται ότι η ανοικτή επιστολή που υπέγραψε η Kατρίν Ντενέβ και άλλες 99 γυναίκες -και η οποία δημοσιεύθηκε από την γαλλική εφημερίδα Le Monde- προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από μέρους των οργανώσεων που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, και πολλά επικριτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Κατρίν Ντενέβ κόντρα στο ρεύμα: 'Αφήστε τους άνδρες να ενοχλούν'

SHARE:

24Media Network