Μπόρις Τζόνσον: Η πρώην ερωμένη του μίλησε – “Καυτές” αποκαλύψεις

Μπόρις Τζόνσον: Η πρώην ερωμένη του μίλησε – “Καυτές” αποκαλύψεις
Ο Μπόρις Τζόνσον 2021 Charles McQuillan/AP

Αποκαλύψεις από 35χρονη Αμερικανίδα επιχειρηματία, η οποία έδωσε λεπτομέρειες για την 4ετή σχέση τους, όταν ο Τζόνσον, δήμαρχος Λονδίνου τότε, ήταν παντρεμένος.

Στα “μανταλάκια” για την ερωτική του ζωή βρίσκεται ο Μπόρις Τζόνσον, καθώς η 35χρονη Αμερικανίδα επιχειρηματίας Jennifer Arcuri προχώρησε σε αποκαλύψεις για την παθιασμένη σχέση που είχαν, όταν αυτός ήταν παντρεμένος. Η σχέση τους διήρκεσε 4 χρόνια, από το 2012 έως το 2016, περίοδος κατά την οποία ο νυν πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας ήταν δήμαρχος του Λονδίνου.

Όπως δήλωσε η Arcuri στη Sunday Mirror, γνωρίστηκαν σε μια εκδήλωση το 2011, όταν ήταν φοιτήτρια και την επόμενη χρονιά συνεργάστηκαν, με την 35χρονη να συμμετέχει εθελοντικά στην προεκλογική του εκστρατεία. Είχαν συχνές συναντήσεις στο διαμέρισμά του στο κεντρικό Λονδίνο για σεξ ενώ συνήθιζαν να ανταλλάσσουν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου.

Η 35χρονη έκανε λόγο για μια αμοιβαία “φυσική και πνευματική έλξη”. Μοιράστηκαν την αγάπη για τον Σαίξπηρ και τον αποκαλούσε Μέγα Αλέξανδρο, όπως δήλωσε.

Η “στενή φιλία” των δυο τους αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 2019, όταν αποκαλύφθηκε ότι η Arcuri είχε συνοδεύσει τον 56χρονο σήμερα Τζόνσον σε τρεις αποστολές οικονομικής φύσεως που χρηματοδοτούνταν από τους φορολογούμενους. Η 35χρονη δεν είχε επιβεβαιώσει την σχέση τους μέχρι τον Οκτώβριο του 2020, όταν είπε ότι “δεν πρόκειται να μιλήσει γι ‘αυτό”.

Η Arcuri είχε λάβει επίσης πολλές επιχορηγήσεις από δημόσιους φορείς, οι οποίες ανέρχονταν σε πάνω από 100.000 λίρες, συμπεριλαμβανομένης μιας από εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Τζόνσον. Οι αρμόδιες αρχές που ερεύνησαν τις δοσοληψίες αυτές, έκριναν όταν δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε βάρος του Τζόνσον, ωστόσο οι έρευνες δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα