Μπόρις Τζόνσον: Ο Κλούνεϊ είναι νοσταλγός του Χίτλερ

default image

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αμερικανού ηθοποιού, Τζορτζ Κλούνεϊ, σχετικά με την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, σε ειρωνικές δηλώσεις προχώρησε ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον

Αρκετά επεισόδια θα υπάρξουν απ’ ότι φαίνεται στο σίριαλ με τις δηλώσεις του Τζορτζ Κλούνει, ο οποίος υποστήριξε ότι τα Ελγίνεια μάρμαρα θα πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Evening Standard, ο Τζόνσον, σχολίασε τις δηλώσεις του πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ, λέγοντας:

“Κάποιος πρέπει επειγόντως να αποκαταστήσει τα μάρμαρα του Τζορτζ Κλούνεϊ. Συνδέει μία ταινία για τα έργα τέχνης που λεηλατήθηκαν από τους Ναζί, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι ο Χέρμαν Γκέρινγκ είχε σχέδια να λεηλατήσει το Βρετανικό Μουσείο» συνέχισε και συμπλήρωσε «Και που θα έστελναν οι Ναζί τα Ελγίνεια; Στην Αθήνα. Αυτός ο Κλούνεϊ δεν υποστηρίζει τίποτα άλλο από την ατζέντα του Χίτλερ για τους πολιτιστικούς θησαυρούς του Λονδίνου. Θα έπρεπε να τυλίξει το σενάριο του Χόλιγουντ και να παραμείνει κολλημένος στην ιστορία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα