Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Λόπεζ σε διαδήλωση για τη δολοφονία του Φλόιντ

H Τζένιφερ Λόπεζ σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ
H Τζένιφερ Λόπεζ σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ INSTAGRAM ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ

Αρκετοί διάσημοι έχουν λάβει μέρος στις διαδηλώσεις για τον Τζορτζ Φλόιντ και ανάμεσα τους βρίσκονται και ο ηθοποιός Μπραντ Πιτ, καθώς και η τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ

Ουκ ολίγοι διάσημοι έχουν λάβει μέρος στις διαδηλώσεις για τον Τζορτζ Φλόιντ και ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Αμερικανός ηθοποιός Μπραντ Πιτ και η Νεοϋορκέζα τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ, της οποίας μάλιστα τα παιδιά σχεδίασαν το πλακάτ που κρατούσε.

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στις διαδηλώσεις, φορώντας το κράνος του πάνω στην μηχανή του κατάφερε να διασχίσει με άνεση πάνω από 50.000 άτομα που βρίσκονταν εκεί. Ο ηθοποιός μάλιστα φορούσε μια μωβ μάσκα και ένα μπλουζάκι, το οποίο έγραφε το όνομα του αδικοχαμένου αφρομερικανού.

ADVERTISING

Και η Τζένιφερ Λόπεζ θέλησε να δείξει ότι οι μαύρες ζωές μετράνε. Στις φωτογραφίες, η γνωστή ερμηνεύτρια φαίνεται να κρατάει μια πινακίδα που γράφει "BLM #EnoughIsEnough". Η Λόπεζ μίλησε σχετικά με την έμπνευση πίσω από τα μηνύματά της στο Instagram.

"Σήμερα, η Emme και ο Max έφτιαξαν για μένα και τον Alex μία πινακίδα για να διαμαρτυρηθούμε. Πριν από μερικές ημέρες, ο Max μου είπε: "ξέρεις μαμά, από τη στιγμή που σε ακολουθούν κάποιοι από τους YouTuber gamers και μας ζητούν να υποστηρίξουμε σκοπούς και το κάνουμε, θα μπορούσες να το κάνεις και τον George Floyd". Απάντησα "η αλήθεια είναι ότι σχεδιάζω διάφορα πράγματα, θέλεις να βοηθήσεις με τις πινακίδες; Και το έκαναν. Συζητήσαμε για το ότι όταν κάποιος δε μπορεί να βρει δικαιοσύνη, δεν συμβαίνει για κανέναν. Αυτή η χώρα χτίστηκε στα αγαθά της ελευθερίας και της δικαιοσύνης για όλους. Πρέπει να σταθούμε για όσα πιστεύουμε και να παλέψουμε ενάντια στην αδικία σε όλο τον κόσμο. Οπότε συνεχίζουμε να διαμαρτυρόμαστε ειρηνικά μέχρι να επέλθει η αλλαγή".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τζορτζ Φλόιντ
SHARE:

24Media Network