Οργή στο Twitter προκάλεσε ο λογαριασμός 836 ευρώ για μπύρες και καλαμάρια στη Μύκονο

Οργή στο Twitter προκάλεσε ο λογαριασμός 836 ευρώ για μπύρες και καλαμάρια στη Μύκονο

Σάλο προκάλεσε στα social media η είδηση για τον Αμερικανό τουρίστα που πλήρωσε "χρυσάφι" έξι μπίρες και έξι μερίδες καλαμαράκια σε εστιατόρειο στον Πλατύ Γιαλό.

Την οργισμένη αντίδραση δεκάδων χρηστών του Twitter προκάλεσε η κριτική – καταγγελία ενός Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος αναφέρει ότι εξαπατήθηκε από εστιατόριο στη Μύκονο που τον χρέωσε 836 ευρώ για έξι μπίρες, έξι μερίδες καλαμαράκια και τρεις σαλάτες. 

Το μαγαζί είναι παραθαλάσσιο εστιατόριο του νησιού, στην παραλία Πλατύς Γυαλός και η καταγγελία έγινε από τον χρήστη του Tripadvisor “Ciscorock” o οποίος δημοσίευσε τα επίμαχα φωτογραφικά ντοκουμέντα:

 

«Αποφύγετε αυτό το μέρος, είναι παγίδα. Οι σερβιτόροι προσπαθούν να σε κοροϊδέψουν αφού δεν σε ενημερώνουν για τις τιμές των πιάτων», γράφει στην ανάρτησή του ο άτυχος τουρίστας, ενώ αυτό που κατάφεραν με την άθλια συμπεριφορά τους -εκτός από τον διασυρμό στο trip advisor- είναι να γεμίσει το Twitter με… «άκρως κολακευτικά» hashtags, όπως τα  fraud Mykonos (απάτη Μύκονος), Mykonos_scam (Μύκονος απατεωνιά), και… stay off Mykonos (μείνετε μακριά από την Μύκονο).

Όλα αυτά ενώ ξεκινά η θερινή σεζόν…

Ακολουθούν μερικά από τα tweets που ακολούθησαν την καταγγελία του Αμερικανού:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα