Μυστήριο με τον θάνατο Σεΐχη - Το "πάρτι ουσιών" και οι φήμες για όργια

Σεΐχης Χαλίντ Μπιν Σουλτάν Αλ Κουσιμί
Σεΐχης Χαλίντ Μπιν Σουλτάν Αλ Κουσιμί TWITTER

Ο θάνατος του Άραβα πρίγκιπα υπάρχει πιθανότητα να προήλθε μετά από πάρτι οργίων που διοργανώθηκε στο σπίτι του, με σεξ και ανεξέλεγκτη κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών.

Νεκρός βρέθηκε τη Δευτέρα ο 39χρονος γιος Εμίρη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ο Σεΐχης Χαλίντ Μπιν Σουλτάν Αλ Κουσιμί πέθανε στο Λονδίνο, με την αστυνομία να κάνει λόγο για ανεξήγητο θάνατο, ενώ διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Ο 39χρονος είχε κάνει μεγάλη καριέρα ως σχεδιαστής μόδας και τα ρούχα του με την ετικέτα "Qasimi" παρουσιάστηκαν στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί στα ΗΑΕ, όπου έχουν δηλωθεί τρεις ημέρες εθνικού πένθους.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της The Sun, ο θάνατος του Άραβα πρίγκιπα υπάρχει πιθανότητα να προήλθε μετά από πάρτι οργίων που διοργανώθηκε στο σπίτι του, όπως εντοπίστηκε νεκρός από το προσωπικό, με σεξ και ανεξέλεγκτη κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών.

Μάλιστα, η εφημερίδα επικαλείται πηγή, η οποία φέρεται να είπε:

"Φαίνεται ότι υπήρξε ένα πάρτι όπου ορισμένοι επισκέπτες έπαιρναν ναρκωτικά και έκαναν σεξ. Υπάρχει υποψία ότι ο Σέιχ Χαλίντ μπορεί να πέθανε ξαφνικά ως αποτέλεσμα της λήψης ουσιών. Εκτός από την αστυνομική έρευνα, έχει παραγγελθεί και επείγουσα εσωτερική έρευνα, ενώ δόθηκε εντολή στο προσωπικό να μην μιλήσει για το θέμα".

Μια άλλη πηγή της The Sun δήλωσε:

"Όπως πολλοί νέοι Άραβες, έτσι και ο Χαλίντ απολάμβανε τις ελευθερίες που είχε στο Λονδίνο. Αλλά όλο αυτό τελείωσε πολύ τραγικά. "

Η τραγική ειρωνεία, πάντως, είναι ότι ο πατέρας του πρίγκιπα, ο Σεΐχης Σουλτάν Μπιν Μοχάμεντ Αλ Κουσιμί, έχασε άλλον ένα γιο του πριν από μερικά χρόνια, το 1999, σε ηλικία μόλις 24 ετών. Είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι της οικογένειας στο Σάσσεξ από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Πηγή: 

The Sun

SHARE:

24Media Network