Νέα Υόρκη: Συμμορία γυναικών με πράσινες στολές χτυπούν και ληστεύουν 19χρονες

Νέα Υόρκη: Συμμορία γυναικών με πράσινες στολές χτυπούν και ληστεύουν 19χρονες
Ομάδα γυναικών με ολόσωμες πράσινες στολές χτυπούν και ληστέυουν 19χρονες reddit

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από το μετρό της Νέας Υόρκης, όπου γυναίκες με αποκριάτικες στολές ξυλοκοπούν δύο 19χρονες κοπέλες και στην συνέχεια τις ληστεύουν.

Μια “παράξενη” επίθεση δέχτηκαν δυο 19χρονες τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στο μετρό της Νέας Υόρκης, καθώς μια ομάδα γυναικών με ολόσωμες πράσινες στολές, τις ξυλοκόπησε και στην συνέχεια τις λήστεψε.

Η εξαγριωμένη μητέρα της μιας 19χρονης, η οποία την μέρα της επίθεσης είχε τα γενέθλια της, ξεσπά μιλώντας στο nypost, κάνοντας λόγο για “απαράδεκτη συμπεριφορά”.

Ένα βίντεο που απαθανάτισε επιβάτης του μετρό, δείχνει την παράξενη ομάδα γυναικών ληστών με τις πράσινες φόρμες, καθώς γρονθοκοπούν τις δύο 19χρονες. Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, η ομάδα γυναικών άρπαξε από τα θύματα ένα κινητό τηλέφωνο και μια τσάντα.

“Η κόρη μου γύρισε σπίτι και μου είπε ότι δέχθηκε επίθεση από εξωγήινους και δεν ήξερα για τι πράγμα μιλούσε”, είπε η μητέρα ενός από τα θύματα.

“Χθες ήταν τα γενέθλιά της”, είπε η ταραγμένη μητέρα, η οποία ζήτησε να παραμείνουν ανώνυμα η ίδια και τα θύματα από φόβο αντεκδίκησης. “Έτσι πέρασε τα 19α γενέθλιά της. Ελπίζω να πάρουν αυτό που τους αξίζει γιατί αυτό που έκαναν είναι αηδιαστικό”.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν τα θύματα, οι υπόλοιποι επιβάτες του μετρό απλώς στεκόντουσαν και παρακολουθούσαν την επίθεση, ενώ κάποιοι την κατέγραφαν με το κινητό τους, χωρίς να επέμβουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα