Νέα Υόρκη: Το αδιαχώρητο για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Νέα Υόρκη: Το αδιαχώρητο για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Δείτε τη συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο New Greek TV μετά τη συναυλία του στο club Central της Αστόρια

Η ελληνοαμερικανική νεολαία της Νέας Υόρκης έδωσε και με το παραπάνω το "παρών" στην συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο club Central της Αστόρια, σε ένα πάρτυ που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παρέλαση για την Ελληνική Ανεξαρτησία στο Μανχάτταν.

Παρά το γεγονός ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε πραγματοποιήσει άλλη μια εμφάνιση στην ίδια περιοχή (σ.σ. στο Melrose Ballroom δυο ημέρες νωρίτερα), αποδείχθηκε ότι έχει ευρύ κοινό στους κόλπους της ομογένειας και μάλιστα... φανατικό.  Έτσι, νεαροί - ως επί το πλείστον - Ελληνοαμερικανοί τον περίμεναν υπομονετικά, για να τους αποζημιώσει με ένα δίωρο πρόγραμμα που περιελάμβανε όλες τις γνωστές επιτυχίες του, οι οποίες παραμένουν διαχρονικές.

Μάλιστα, αν και οι παρόντες άνηκαν στις νεότερες γενιές, τραγουδούσαν μαζί με τον γνωστό ερμηνευτή, γνωρίζοντας... απέξω τους στίχους και καταδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι - τουλάχιστον στην μουσική - επιμένουν... ελληνικά.

Νέα Υόρκη: Το αδιαχώρητο για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Αμέσως μετά την εμφάνισή του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχθηκε τους θαυμαστές του σε παρακείμενη αίθουσα και φωτογραφήθηκε μαζί τους, χωρίς να χαλάσει το χατήρι κανενός, με το "ωραίο φύλο" να έχει την μερίδα του λέοντος.

"Το να βλέπεις παιδιά 2ης, 3ης και 4ης γενιάς να διατηρούν την ελληνικότητά τους είναι κάτι πολύ συγκινητικό και πρέπει να αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι", δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο New Greek TV ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας.

Νέα Υόρκη: Το αδιαχώρητο για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Δείτε το βίντεο με την δήλωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο New Greek TV (σ.σ. η συνέντευξη υποτιτλίστηκε λόγω προβλήματος στον ήχο).

Πηγή: newgreektv.com

SHARE:

24Media Network