Νέα Ζηλανδία: Άγρια δολοφονία δύο παιδιών – Μία γυναίκα ύποπτη

Νέα Ζηλανδία: Άγρια δολοφονία δύο παιδιών – Μία γυναίκα ύποπτη
Αστυνομία στη Νέα Ζηλανδία (φωτογραφία αρχείου) AP Photo/Brett Phibbs

Δύο παιδιά, ηλικίας ενός και τεσσάρων ετών, εντοπίστηκαν νεκρά μέσα σε σπίτι, με την αστυνομία να κάνει λόγο για μια φρικιαστική, διπλή δολοφονία.

Οι σοροί ενός μωρού και ενός παιδιού βρέθηκαν μέσα σε ένα σπίτι στη Νέα Ζηλανδία, με την αστυνομία να κάνει λόγο για μια φρικιαστική υπόθεση διπλής δολοφονίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι αστυνομικοί στο Northland της Νέας Ζηλανδίας βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη φρικτή σκηνή σε ένα σπίτι στο Peter Snell Drive στην πόλη Ruakaka στις 7:30 π.μ. το πρωί της Δευτέρας (15/05), μετά από αναφορές για “προβλήματα στο σπίτι”.

Τα δύο παιδιά που εντοπίστηκαν νεκρά είναι ενός έτους και τεσσάρων χρονών.

Οι αρχές της χώρας διεξάγουν έρευνα για ανθρωποκτονία, ενώ οι ντετέκτιβ έχουν μιλήσει ήδη με μία γυναίκα, η οποία θεωρείται ύποπτη. Προς το παρόν, δεν αναζητείται κάποιος άλλος ύποπτος σχετικά με το περιστατικό.

«Η έρευνά μας βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο και αυτή τη στιγμή μιλάμε με ένα άτομο στο πλαίσιο των ερευνών μας. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την κοινότητα» δήλωσε η επιθεωρήτρια ντετέκτιβ Bridget Doell.

«Θα υπάρχει αυξημένη αστυνομική παρουσία στην περιοχή και θα παρέχουμε περαιτέρω ενημερώσεις καθώς προχωρά η έρευνά μας. Λόγω της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε περαιτέρω», δήλωσε.

Το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Stuff αναφέρει ότι το σπίτι διαχειριζόταν η Kainga Ora, πάροχος κοινωνικής στέγασης της Νέας Ζηλανδίας.

Ο δήμαρχος Whangarei Vince Cocurullo περιέγραψε το περιστατικό ως «τραγικό και σοκαριστικό». «Η οικογένεια και η κοινότητα θα αναστατωθούν και θα χρειαστούν υποστήριξη», είπε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα