Απειλές για τη ζωή της Μις Ιράκ μετά τη selfie με τη Μις Ισραήλ

Απειλές για τη ζωή της Μις Ιράκ μετά τη selfie με τη Μις Ισραήλ
SARAH IDAN/SOCIAL MEDIA/VIA REUTERS

Οι selfies της Sarah Idan και οι φωτογραφίσεις της με μπικίνι πυροδότησαν έντονες αντιδράσεις σε συντηρητικούς κύκλους στο Ιράκ

Η οικογένεια της Μις Ιράκ, Sarah Idan, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πατρίδα της μετά από τη selfie φωτογραφία της καλλονής με την Μις Ισραήλ, που αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό της πρώτης στο Instagram.

Τη φωτογραφία της Idan συνόδευε η λεζάντα: «Ειρήνη και αγάπη από τη Μις Ιράκ και την Μις Ισραήλ».

Την ίδια φωτογραφία μοιράστηκε μέσω κοινωνικών δικτύων και η καλλονή από το Ισραήλ, Adar Gandelsman, με αποτέλεσμα οι δύο κοπέλες να συγκεντρώνουν πάνω από 5.000 like η καθεμία. Δέχτηκαν, όμως, και αρνητικά σχόλια.

Η οικογένεια της νεαρής από το Ιράκ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα μετά από απειλές για τη ζωή των μελών της, όπως επιβεβαίωσε η ίδια η Idan στη βρετανική εφημερίδα the Independent.

H κοπέλα δεν αποκάλυψε, όμως, ούτε πού πήγαν ούτε πόσο καιρό θα παραμείνουν κρυμμένοι. Έντονες αντιδράσεις και ενόχληση προκάλεσαν στο Ιράκ και οι φωτογραφίες της Idan με μπικίνι…

«Αυτά τα δύο πράγματα δημιούργησαν μπελάδες για αυτήν στη χώρα της, όπου ορισμένοι εξαπέλυσαν απειλές εναντίον της και της οικογένειάς της, ότι δηλαδή εάν δεν επέστρεφε στο Ιράκ και δεν κατέβαζε τις φωτογραφίες (σ.σ. από τα κοινωνικά δίκτυα)  θα της αφαιρούσαν τον τίτλο και θα την σκότωναν» είπε η Μις Ισραήλ, μιλώντας στο Israeli TV.

Μέχρι στιγμής, η Idan δεν έχει κατεβάσει τη φωτογραφία αλλά υπεραμύνθηκε του εαυτού της μέσω μιας ανάρτησης στα αραβικά.

(Με πληροφορίες από CNN)

SHARE:

24Media Network