Νεκρή η Yuko Takeuchi, πρωταγωνίστρια των “The Ring” και “Miss Sherlock”

Νεκρή η Yuko Takeuchi, πρωταγωνίστρια των “The Ring” και “Miss Sherlock”
Actress Yuko Takeuchi poses for photographers during a photo call for the film 'Creepy' at the 2016 Berlinale Film Festival in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 13, 2016. (AP Photo/Markus Schreiber) AP

H 40χρονη ηθοποιός από την Ιαπωνία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Τόκιο, από τον σύζυγό της. Εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Νεκρή στο σπίτι της στο Τόκιο, σε ηλικία 40 ετών, βρέθηκε η βραβευμένη Γιαπωνέζα ηθοποιός Yuko Takeuchi. Σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα και εξετάζει το ενδεχόμενο η ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών, να αυτοκτόνησε. Το άψυχο σώμα της, βρήκε ο σύζυγός της.

Η Takeuchi, όπως αναφέρει το BBC, ήταν δημοφιλής ηθοποιός στην Ιαπωνία, έχοντας εμφανιστεί σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Έγινε γνωστή το 1998, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία τρόμου Ringu, η οποία προσαρμόστηκε από το Χόλιγουντ το 2002 ως The Ring.

Έπαιξε επίσης στην γυναικεία εκδοχή του Sherlock Holmes στη σειρά HBO το 2018 Miss Sherlock, η οποία μεταδόθηκε σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ. Για τρία συνεχόμενα χρόνια, μεταξύ 2004 και 2007, η Takeuchi αναδείχτηκε καλύτερη ηθοποιός σε πρωταγωνιστικό ρόλο στα Japanese Academy Awards.

Να σημειωθεί ότι η Ιαπωνία έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών στον κόσμο, αν και οι αριθμοί έχουν μειωθεί από τότε που θεσπίστηκαν προληπτικά μέτρα το 2015, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα