Νεκρός ο Έλληνας πρόξενος στη Βενεζουέλα

Νεκρός ο Έλληνας πρόξενος στη Βενεζουέλα
Νεκρός ο Έλληνας πρόξενος στη Βενεζουέλα

Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου βρέθηκε ο Έλληνας πρόξενος στη Βενεζουέλα. Όλες οι ενδείξεις κάνουν λόγο για θάνατο που προήλθε από παθοπλογικά αίτια.

Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Καράκας βρέθηκε ο Έλληνας πρόξενος στη Βενεζουέλα, Άγγελος Χαρίτος.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια, ωστόσο ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα. Πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, αναφέρουν ότι συνοδευόταν από δύο γυναίκες και πιθανότατα υπέστη καρδιακό.

“Στην αίθουσα του ξενοδοχείου Altamira Suites βρήκαν τον νεκρό (55) γενικό πρόξενο της πρεσβείας της Ελλάδας Άγγελο Χαρίτο. Σύμφωνα με δύο γυναίκες που τον συνόδευαν, αφού έπιναν ποτό, πήγε για ύπνο επειδή είχε πόνο στο στήθος του. Πέθανε από εγκεφαλικό οίδημα λόγω πρόσφατης καρδιακής προσβολής”, γράφει ο δημοσιογράφος Darvinson Rojas στο Twitter.

Ο ίδιος δημοσιογράφος αναδημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το πόρισμα της αστυνομίας, στο οποίο αναγράφονται μεταξύ άλλων τα αίτια του θανάτου του Έλληνα πρόξενου. Σύμφωνα με αυτό, φέρεται να υπέστη εγκεφαλικό οίδημα μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (τοπική ώρα).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα