Νέο βίντεο – σοκ από τη Σρι Λάνκα: Η στιγμή που ο τρομοκράτης σκορπά το θάνατο σε ξενοδοχείο

Νέο βίντεο – σοκ από τη Σρι Λάνκα: Η στιγμή που ο τρομοκράτης σκορπά το θάνατο σε ξενοδοχείο
Ο βομβιστής, λίγο πριν ανατιναχτεί

Τη φρίκη των βομβιστικών επιθέσεων στη Σρι Λάνκα αποτυπώνει με τον πιο εύγλωττο τρόπο νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και απεικονίζει έναν από τους καμικάζι τη στιγμή που ανατινάζει ατάραχος τα εκρηκτικά που κουβαλάει, σκορπώντας το θάνατο στους ανυποψίαστους πολίτες.

Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες που έχουν καταγραφεί σε νέο βίντεο κάμερας ασφαλείας που δόθηκε στη δημοσιότητα από το μακελειό στη Σρι Λάνκα, την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών.

Στο βίντεο, παρακολουθούμε τον 33χρονο Ινσάφ Ιμπραχίμ, γόνο εύπορης και ευυπόληπτης οικογένειας να εισέρχεται στο ξενοδοχείο Kingsbury Hotel στο Κολόμπο, μεταφέροντας στην πλάτη το σακίδιο με τα εκρηκτικά.

Αφού κάνει τσεκ ιν, ανεβαίνει στο δωμάτιό του, βγαίνει από αυτό και στη συνέχεια κατεβαίνει στο εστιατόριο του ξενοδοχείου κυκλοφορώντας ατάραχος ανάμεσα σε εργαζόμενους και επισκέπτες.

Λίγο αργότερα παρακολουθούμε τη λάμψη της έκρηξης. Ο σκοπός του έχει επιτευχθεί. Έχει προκαλέσει ένα απίστευτο μακελειό σκορπώντας το θάνατο στο ξενοδοχείο. Συνολικά, από τις επιθέσεις, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 253 άνθρωποι, ενώ εκατοντάδες άλλοι είναι τραυματίες.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα