Ο Μπους και το ρολόι του!

default image

 Ορισμένα ιταλικά ηλεκτρονικά μμε αφήνουν, σήμερα, στα ρεπορτάζ τους να εννοηθεί πως μπορεί να εκλάπη το ρολόι χειρός του προέδρου Τζορτζ Μπους, ενώ ο αμερικανός πρόεδρος χαιρετούσε το πλήθος στα Τίρανα και τα μέσα αυτά χρησιμοποιούν πλάνα, που μετέδωσε το αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο ‘News24’. 

Η αλβανική αστυνομία αντέκρουσε με τρόπο σθεναρό τον ισχυρισμό αυτόν, δηλώνοντας πως το ρολόι γλίστρησε από τον καρπό του προέδρου Μπους, ενώ αντήλλασσε χειραψίες με χωρικούς, προσθέτοντας ότι ένας σωματοφύλακας του Μπους πήρε αργότερα στην κατοχή του το προεδρικό ρολόι.

Η ίδια ιστορία ειπώθηκε από την αμερικανική πρεσβεία στα Τίρανα, με την προσθήκη ότι παραδόθηκε τελικά το ρολόι στην Πρώτη Κυρία, Λώρα Μπους.
Το περιστατικό έγινε στην Φούσε Κρούγια, τριάντα χλμ.από τα Τίρανα–όπου έχει γίνει μία αμερικανική επένδυση–κατά την επομένη ημέρα της επίσκεψης που ο Τζορτζ Μπους έκανε στη Ρώμη και το Βατικανό. 

Προβλήθηκαν τηλεοπτικά πλάνα, στην Ιταλία, στα οποία καθαρά φαίνεται στην αρχή του περιστατικού ο πρόεδρος Μπους να φορά το ρολόι του. Δευτερόλεπτα αφού ξεκινά η ανταλλαγή των χειραψιών με τους χωρικούς στο Φούσε Κρούγια, το ρολόι λείπει από τον καρπό του προέδρου…

Ομως, η Εισαγγελία στα Τίρανα δηλώνει πως υπάρχει πλάνο στο οποίο σωματοφύλακας του Μπους παίρνει στην κατοχή του το ρολόι και το βάζει στην τσέπη.

Η “Κοριέρε ντε λα Σέρα” έγραψε ότι ” ο (πρόεδρος) Μπους δεν ανέφερε την κλοπή“.
Στα τηλεοπτικά πλάνα στη σκάλα του προεδρικού αεροπλάνου, που ετοιμάζεται να αναχωρήσει από τα Τίρανα φαίνεται, καθώς αποχαιρετά ο πρόεδρος, ένα ρολόι στον αριστερό καρπό του. Αλλά για την εφημερίδα “όλα είναι παραμύθια”.

Η ίδια ιταλική εφημερίδα γράφει: ” Μιά φορά και έναν καιρό, υπήρχε ένας πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ένα αλβανικό πλήθος και ένα ρολόι. Στο τέλος, όμως, βρέθηκαν μόνον το πλήθος κι ο πρόεδρος“.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα