Ο καρδιοκατακτητής Τριντό

Ο καρδιοκατακτητής Τριντό

Ο δημοφιλής Καναδός πρωθυπουργός φέρεται να γοητεύει τους πάντες στο πέρασμα του και τα social media έχουν ανασύρει μια σειρά από φωτογραφίες που το αποδεικνύουν

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό έχει μια πραγματικά μεγάλη λίστα θαυμαστριών ανά την υφήλιο. Το 2016 άλλωστε είχε ψηφιστεί ως ο πιο γοητευτικός πολιτικός αρχηγός στον κόσμο από τρία διαφορετικά περιοδικά ("People", "Glam' Mag" και "More").

Με αφορμή τις φωτογραφίες που απεικόνιζαν την κόρη του νέου Αμερικανού προέδρου, Ιβάνκα Τραμπ, να  κοιτά με... ηλεκτρισμένο βλέμμα τον κ. Τριντό κατά την πρόσφατη συνάντηση τους (οι οποίες φυσικά έγιναν viral), τα social media πήραν φωτιά και ανέσυραν μερικά "τρυφερά" στιγμιότυπα από επαφές που είχε ο Καναδός πρωθυπουργός με μεγάλες κυρίες της πολιτικής και καλλιτεχνικής σκηνής.

Ο καρδιοκατακτητής Τριντό

Ο Καναδός πρωθυπουργός φαίνεται πως κατάφερε να γοητεύσει τη σιδηρά κυρία της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, η οποία μάλιστα κατά τη συνάντησή τους, τού προσέφερε ένα δώρο ιδιαίτερα προσωπικό: Μια φωτογραφία του κατά την πρώτη του επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει με τον πατέρα του στο Βερολίνο, όταν ήταν μόλις 11 ετών.

Ο καρδιοκατακτητής Τριντό

Από τη γοητεία του Τριντό δεν γλίτωσε ούτε η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντελτον. Η φωτογραφία είναι απ΄ όταν είχε συναντήσει μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ τον Καναδό Πρωθυπουργό κατά την διάρκεια της περιοδείας τους στον Καναδά.

Ο καρδιοκατακτητής Τριντό

"Μαγεμένη" με τον Τριντό φαίνεται να είναι σύμφωνα με χρήστες των social media και η γνωστή ηθοποιός Έμα Γουάτσον

Ο καρδιοκατακτητής Τριντό

Η αρχή του "κακού" ήταν αυτή η φωτογραφία του Τριντό με την Ιβάνκα Τραμπ που έγινε viral. "Βρες κάποιον να σε κοιτά με τον τρόπο που η Ιβάνκα κοιτά τον Τριντό" ήταν το σχόλιο που αναδημοσίευσαν εκατοντάδες χρήστες.

Ο καρδιοκατακτητής Τριντό

Ωστόσο, στην ίδια λογική, η πιο σημαντική "κατάκτηση" του Καναδού πρωθυπουργού φέρεται να είναι ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος. Η φωτογραφία μιλά από μόνη της...

Ο καρδιοκατακτητής Τριντό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τριντό: 'Η παγκόσμια κοινότητα επωφελείται από μια ισχυρή Ε.Ε.'

SHARE: