O Μεβλούτ Τσαβούσογλου πήγε στο Survivor

O Μεβλούτ Τσαβούσογλου πήγε στο Survivor

Ο τελικός του τουρκικού Survivor είχε πολλές εκπλήξεις. Μία εξ αυτών, η εικόνα του υπουργού Εξωτερικών στον Άγιο Δομίνικο να παίζει beach soccer με τους παίκτες του reality επιβίωσης

Το τουρκικό Survivor εξελίχθηκε σχεδόν παράλληλα με το ελληνικό στις εξωτικές παραλίες του Αγίου Δομίνικου και την Πέμπτη που μας πέρασε ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού. Καθώς το ενδιαφέρον για το παιχνίδι επιβίωσης στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα έντονο, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στη γειτονική χώρα προκειμένου να πάρουμε μια γεύση από τον τρόπο που θα διεξαχθεί ο τελικός και στην ελληνική εκδοχή. Να θυμίσουμε πως την παραγωγή του παιχνιδιού και για τη χώρα μας έχει ο Τούρκος μιντιάρχης Ατσούν Ιλικαλί που είναι και παρουσιαστής στο τουρκικό survivor. Εκείνο όμως που δεν παρατήρησαν ίσως πολλοί είναι ένα βίντεο έκπληξη που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του τελικού και το οποίο παρουσιάζει έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό guest star στην παραλία του Αγίου Δομίνικου.

Όπως αποκαλύφθηκε ανάμεσά τους ήταν και ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, που βρέθηκε στο τροπικό νησί, καλεσμένος του Ιλικαλί τον περασμένο Φλεβάρη. Όπως διαβάζουμε σε τουρκικά ΜΜΕ, ο Τούρκος πολιτικός βρισκόταν στην περιοχή τον περασμένο Φλεβάρη στα πλαίσια επίσκεψής του στη Λατινική Αμερική και κατόρθωσε στο ενδιάμεσο να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο. Όπως μάλιστα φαίνεται στο βίντεο, ο υπουργός φόρεσε μπλουζάκι και σορτσάκι και μπήκε σε γήπεδο Beach Soccer όπου έπαιξε με τους παίκτες του παιχνιδιού.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως ο υπουργός φαίνεται να σκοράρει δις, τουλάχιστον, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αν και είχε διαρρεύσει από τον περασμένο Φλεβάρη πως ο Τσαβούσογλου βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, μόλις χθες, δόθηκαν στη δημοσιότητα εικόνες και βίντεο από τον αγώνα στον οποίο συμμετείχε εκεί.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα