Ο Μπιλ Κόσμπι ισχυρίζεται ότι η δίκη του ήταν "στημένη"

Ο Bill Cosby στην ακρόασή του 2018
Ο Bill Cosby στην ακρόασή του 2018 AP

Ο ηθοποιός είχε καταδικαστεί για χρήση ναρκωτικών και επίθεση σε βάρος μιας γυναίκας. Αναφερόμενος στην δίκη του είπε ότι ήταν στημένη ενώ χαρακτήρισε τους ενόρκους "απατεώνες".

Για το πώς είναι η ζωή στη φυλακή μίλησε ο ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι στο National Newspaper Publishers Association’s BlackPressUSA.com.

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 για τρία με δέκα χρόνια για χρήση ναρκωτικών και σεξουαλική επίθεση σε βάρος μίας γυναίκας.

"Έχουν απομείνει οκτώ χρόνια και εννέα μήνες. Όταν μιλάω για τη φυλάκισή μου, δεν πρόκειται να με ακούσετε να λέω ότι έχω τύψεις. Ήμουν εκεί, δεν μ’ ενδιαφέρει ποιοι άνθρωποι έρχονται να μου μιλήσουν γι' αυτό, αφού δεν ήταν εκεί. Δεν ξέρουν".

Αναφερόμενος στη δίκη του ο κωμικός λέει ότι ήταν άδικη. "Ήταν όλα στημένα. Αυτό με την επιτροπή κρίσης. Ήταν απατεώνες" είπε για τους ενόρκους που αποφάσισαν τον εγκλεισμό του.

Μιλώντας για το κελί του στις φυλακές ο Κόσμπι το χαρακτηρίζει ως το "ρετιρέ" του, και πρόσθεσε ότι περνάει πολλές από τις ημέρες του μιλώντας με τους συγκρατούμενους του στο πλαίσιο του προγράμματος μεταρρύθμισης της φυλακών Mann Up. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει και να ενισχύσει τους Αφροαμερικανούς να αγωνίζονται με αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια, καθώς και να βάζουν πάνω από όλα τις οικογένειές τους.

"Δεν ανήκω στην ένωση Mann Up, αλλά είναι ένα δικαίωμα που σου δίνεται για να συμμετάσχεις και να μιλήσεις" δήλωσε ο Κόσμπι.

SHARE:

24Media Network