Ο Ομπάμα στη Βοστώνη: "Οι ένοχοι θα βρεθούν και θα προσαχθούν"

Ο Ομπάμα στη Βοστώνη: "Οι ένοχοι θα βρεθούν και θα προσαχθούν"

Στη Βοστώνη ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα προκειμένου να παραστεί σε διαθρησκευτική τελετή για τα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων που έβαψαν στο αίμα τον Μαραθώνιο της πόλης.

Συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μισέλ, ο αμερικανός πρόεδρος Μπαρακ Ομπάμα ταξίδεψε στην Βοστώνη για να παραστεί στην διαθρησκευτική τελετή για τα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων που έβαψαν στο αίμα τον Μαραθώνιο της πόλης.

Οι ένοχοι για τη διπλή επίθεση στη Βοστόνη θα συλληφθούν και θα προσαχθούν στη δικαιοσύνη, τόνισε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, μιλώντας στην τελετή μνήμης για τα θύματα της διπλής έκρηξης στο χώρο του τερματισμού του μαραθωνίου της Βοστόνης, η οποία πραγματοποιείται στην πληγείσα πόλη.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών μίλησε στους παριστάμενους στη διαθρησκευτική τελετή στη μνήμη των θυμάτων, την ίδια στιγμή που συνεχίζονται πυρετωδώς οι έρευνες για τον εντοπισμό υπόπτων για την τρομοκρατική επίθεση.

"Πρέπει να έχει γίνει ήδη κατανοητό σε εκείνους οι οποίοι οργάνωσαν αυτή την επίθεση ότι επέλεξαν τη λάθος πόλη", υπογράμμισε ο Μπάρακ Ομπάμα.

Ο κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, Ντίβαλ Πάτρικ, από την πλευρά του, ευχαρίστησε από μέρους της πολιτείας τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες, οι οποίοι έτρεξαν αμέσως προς τα σημεία των εκρήξεων, μη γνωρίζοντας εάν οι επιθέσεις είχαν ολοκληρωθεί.

Πηγή: BBC

SHARE:

24Media Network