Ο παπαράτσι των “αμαρτωλών” Γάλλων προέδρων

default image

Τι λέει ο "star" παπαράτσι Σεμπαστιάν Βαλιελά που έμπλεξε σε περιπέτειες τον Γάλλο πρόεδρο (Pics + Vid)

“Δε μετανιώνω”, δηλώνει ο Σεμπαστιάν Βαλιελά, ο οποίος τράβηξε τις φωτογραφίες του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, έξω από το διαμέρισμα της ηθοποιού Ζουλί Γκαγιέ. Και εγένετο σκάνδαλο.

“Οι φήμες για τη σχέση τους κυκλοφορούσαν εδώ και πολύ καιρό”, προσθέτει.

Ανεπιβεβαίωτες φήμες αναφέρουν ότι η φωτογραφία του αγοράστηκε έναντι 40.000 ευρώ από το περιοδικό Closer.

Μιλώντας στο RTL, ο Βαλιελά αποκαλύπτει πως ο Φρανσουά Ολάντ είχε “άγνοια κινδύνου”, αφού έδιωχνε τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, όταν έφθανε στο αμαρτωλό διαμέρισμα.

“Ο Πρόεδρος δεν προστατεύεται επαρκώς”, είπε ξεκάθαρα ο φωτογράφος. “Δε θα συναντούσα καμία δυσκολία για να του κάνω κακό, εάν ήθελα κάτι τέτοιο”, υποστήριξε. “Ήταν εκεί, χωρίς καμία ασφάλεια, ούτε καν στο εξωτερικό του διαμερίσματος”.

Και συμπληρώνει:

“Μπροστά στα μάτια μου ο πρόεδρος έκανε το γύρο του σπιτιού για να χωθεί σε ένα πάρκινγκ, πάνω σε ένα σκούτερ, χωρίς κράνος και χωρίς συνοδευτικό όχημα πίσω του. Από την στιγμή που έμπαινε στο σπίτι η ασφάλεια αποχωρούσε”.

Ο φωτογράφος προσθέτει ότι έκανε την δουλειά του ανενόχλητος, αφού οι άνδρες της ασφάλειας του προέδρου, ούτε τον εντόπισαν, ούτε του δημιούργησαν πρόβλημα όσο διάστημα βρισκόταν έξω από το διαμέρισμα.

Διευκρινίζει ότι οι φωτογραφίες ήταν παραγγελία του περιοδικού Closer, ενώ ερωτηθείς για το πόσο πληρώθηκε για τις φωτογραφίες, δεν αποκαλύπτει το ύψος της αμοιβής, αλλά λέει με νόημα: “θα απογοητευόσασταν αν μαθαίνατε την τιμή”.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαλιελά χαίρει μεγάλης εκτίμησης στους κύκλους των παπαράτσι. Ήταν άλλωστε εκείνος που είχε φωτογραφίσει τη νόθα κόρη του πρώην προέδρου Φρανσουά Μιτεράν. Μια φωτογραφία που είχε προκαλέσει αίσθηση όταν δημοσιεύθηκε στο περιοδικό “Paris Match” το 1994.

Ο ίδιος έχει κληθεί πολλές φορές να συνδράμει στα χολιγουντιανά “πιπεράτα” νέα. Ο 42χρονος σήμερα Βαλιελά είναι άλλωστε ο άνθρωπος που είχε αποκαλύψει με τον φακό του, το ειδύλλιο του Lenny Kravitz με τη Vanessa Pradis το 1996.

(Με πληροφορίες από: RTL)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα