Ο Τραμπ αντιμέτωπος με παιδιά δημοσιογράφων: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα ΜΜΕ έκαναν τοσο ωραία παιδιά

President Donald Trump meets with children dressed in their Halloween costumes in the Oval Office of the White House, Friday, Oct. 27, 2017. The White House had invited the children of members of the media to visit the president and to trick-o-treat at the White House complex of the Eisenhower Executive Office building. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)
President Donald Trump meets with children dressed in their Halloween costumes in the Oval Office of the White House, Friday, Oct. 27, 2017. The White House had invited the children of members of the media to visit the president and to trick-o-treat at the White House complex of the Eisenhower Executive Office building. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais) AP

Με χιούμορ αλλά και αιχμές, ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποδέχθηκε στο Οβάλ Γραφείο με την ευκαιρεία του Halloween τα παιδιά των πιο αγαπημένων του αντιπάλων... των δημοσιογράφων

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν αυτή τη φορά πρόσχαρος και ευδιάθετος, κέρναγε συνέχεια γλυκά, ενώ προσπάθησε να κάνει ακόμη και αστεία για να γοητεύσει τους λιλιπούτειους επισκέπτες του. Οι οποίοι ωστόσο δεν φάνηκαν να ενθουσιάζονται ιδιαίτερα...

Το Οβάλ Γραφείο γέμισε με μασκαρεμένα πιτσιρίκια που είχαν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους στο εορταστικό κλίμα της ημέρας. Δίπλα στον πρόεδρο των ΗΠΑ στάθηκαν χρωματιστοί μονόκεροι, πριγκίπισσες, σούπερ ήρωες, ακόμη και η Πριγκίπισσα Λέια του Star Wars. Μοναδικό τους "σφάλμα"; Ήταν τα παιδιά των δημοσιογράφων που καλύπτουν τις εξελίξεις στο Λευκό Οίκο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα ΜΜΕ έκαναν τόσο όμορφα παιδιά", είπε καλωσορίζοντας τα παιδάκια. "Πως το πέτυχαν αυτό δεν ξέρω", συνέχισε, δίνοντας τη χαριστική βολή: "Ξέρετε ποιοί είναι αυτοί", είπε δείχνοντας τις κάμερες και τους φωτογράφους. "Είναι τα φιλικά media"...

Βλέποντας ότι το κοινό δεν ανταποκρίνεται στράφηκε σε ένα κοριτσάκι ρωτώντας το τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει: "Μμμ... μην απαντήσεις. Αυτή η ερώτηση μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες", είπε στην μάλλον αδιάφορη μικρή.

Ως σωστός οικοδεσπότης και στο πνεύμα της ημέρας, δεν παρέλειψε να κεράσεις και τους μικρούς καλεσμένους του, λέγοντας σε ένα παιδάκι: "Δεν έχεις πρόβλημα βάρους, αυτά είναι τα καλά νέα, σωστά; Μπορείς να πάρεις ότι θέλεις. Αν θες πάρε και για τους φίλους σου, έχουμε πολλά γλυκά εδώ".

Προσέχοντας δε ότι ένα κοριτσάκι ήταν φοβισμένο και είχε βάλει τα κλάμματα, το κάλεσε προς το μέρος του. Όταν η φίλη της του είπε ότι το κοριτσάκι δεν καταλαβαίνει γιατί είναι από την Ιαπωνία, ο Τραμπ απάντησε: "Είναι από την Ιαπωνία; Ωραία, είναι από την Ιαπωνία. Θα επισκεφθώ την Ιαπωνία σε δύο εβδομάδες".

Πάντως στο τέλος είπε και έναν καλό λόγο στους δημοσιογράφους και τους συνεχάρη λέγοντας τους ότι... σε αυτή την περίπτωση έκαναν πολύ καλή δουλειά "Αν και δεν θα έλεγα ότι εδώ πέρα τα πάτε πολύ καλά. Ωστόσο πολύ όμορφα παιδιά".

Φωτό: AP Photo/Pablo Martinez Monsivais

SHARE:

24Media Network