Ο Τραμπ, η απόκοσμη γυάλινη σφαίρα και η Εκκλησία του Σατανά

Ο Τραμπ, η απόκοσμη γυάλινη σφαίρα και η Εκκλησία του Σατανά

Πώς να μην πάρουν φωτιά οι θεωρίες συνωμοσίας με αυτό το καρέ του Τραμπ; Ατελείωτο πάρτι στο Twitter (Pics+Vid)

Ορισμένοι από τους ισχυρότερους άνδρες του πλανήτη βάζουν τα χέρια τους πάνω σε μια φωτισμένη υδρόγειο σε ενα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό.

Η φωτογραφία είναι υποβλητική. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας και ο πρόεδρος της Αιγύπτου. Όπως καταλαβαίνετε, δεν ήθελε και πολύ για να γίνει χαμός στο διαδίκτυο, με άλλους να μιλάνε για τον πλανητάρχη "Σάρουμαν", άλλους να επικαλούνται ήρωες της Marvel και άλλους να "βλέπουν" θεωρίες συνωμοσίας πίσω από το ιστορικό καρέ.

Το περιστατικό μας έρχεται από τα πρόσφατα εγκαίνια του Global Centre for Combating Extremist Ideology. Η αλήθεια είναι πως ο φωτισμός και το γεγονός ότι στην υδρόγειο δεν διακρίνονται πολλές λεπτομέρειες, κάνουν την εν λόγω γυάλινη σφαίρα να θυμίζει τα "Cosmic Cubes" της Ύδρας της Marvel, μιας παγκόσμιας οργάνωσης κακών που στόχο έχει την κατάκτηση του πλανήτη.

Η φωτογραφία όπου ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι και ο Σαλμάν Μπιν Αμπντουλαζίζ βάζουν τα χέρια τους πάνω σε μια φωτισμένη σφαίρα και μοιάζουν με "κακούς" από κόμικ:

Στο πλευρό του Τραμπ βρισκόταν και η σύζυγός του, Μελάνια, η οποία χαμογελούσε παρακολουθώντας το "τελετουργικό". Τα διεθνή μέσα ανέφεραν ότι με την κίνησή τους αυτή, οι τρεις ηγέτες "επισήμως ενεργοποίησαν το κέντρο".

Η εν λόγω σφαίρα, τοποθετήθηκε στο Κέντρο Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας που ιδρύθηκε στη Σαουδική Αραβία και θα περιέχει στοιχεία για την τρομοκρατία από όλο τον κόσμο. Κάπως "υποκριτικό" όλο αυτό, δεδομένου ότι βάσει των Wikileaks, η συνεργασία Σαουδικής Αραβίας και τζιχαντιστών, δεν ήταν και τόσο... θεωρία συνωμοσίας.

Το καλύτερο "τρολάρισμα" πάντως το έκανε η....  Εκκλησία του Σατανά, η οποία μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter έσπευσε να τοποθετηθεί αναφέροντας, "για να το ξεκαθαρίσουμε, αυτή δεν είναι σατανιστική τελετή".

Και μερικά ακόμη εμπνευσμένα σχόλια - αντιδράσεις από το Twitter:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τραμπ στη Σαουδική Αραβία: Συμφωνία 110 δισ. δολαρίων για εξοπλιστικά

ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία 'χτυπούν' την τρομοκρατία στη χρηματοδότηση

Ο Τραμπ στο τείχος των Δακρύων

SHARE:

24Media Network