Ο Τραμπ για Μπους: ‘Μην κοιτάτε εμένα. Δεν ξέρω τι τον έπιασε και αποσύρθηκε’

default image

Τα δάκρυα του Τζεμπ Μπους καθώς ανακοίνωνε πως αποσύρεται. Τι δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ (vid)

O υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος τους τελευταίους μήνες δεν εφείδετο προσβολών εναντίον του αντιπάλου του Τζεμπ Μπους- του φαβορί κάποτε στην κούρσα για τον προεδρικό θώκο- αρνήθηκε σήμερα να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη για την απόσυρση του πρώην κυβερνήτη της Φλόριντας από τη μάχη για την προεδρία των ΗΠΑ.

«Απλά δεν γνωρίζω τι τον έπιασε» είπε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN ο Τραμπ, ο οποίος επικράτησε άνετα στις προκριματικές εκλογές του κόμματός του στη Νότια Καρολίνα.

O μεγιστάνας είχε επανειλημμένα εξαπολύσει λεκτικές επιθέσεις εναντίον των Τζεμπ Μπους χαρακτηρίζοντάς τον «αδύναμο», «μαλθακό» και «μια ντροπή» για την πολιτική δυναστεία των Μπους.

Δεν ήταν η ώρα του…

Την Κυριακή, ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην αποχώρηση του Μπους, ο οποίος ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι αναστέλλει την εκστρατεία του αφού κατετάγη τέταρτος στη Νότια Καρολίνα. «Ο Τζεμπ έδωσε σκληρή μάχη» τόνισε ο δισεκατομμυριούχος.

«Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για εκείνον. Αυτό είναι όλο» προσέθεσε. Ο Τζεμπ Μπους, που διατεινόταν ότι ήταν ο μοναδικός υποψήφιος που θα μπορούσε να αντιπαρατεθεί επί ίσοις όροις με τον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο κατηγορούσε για έλλειψη ιδεών, καταφέρθηκε χθες το βράδυ εναντίον του: «Παρά τα όσα ενδεχομένως έχετε ακούσει, οι ιδέες έχουν αξία. Η πολιτική μετράει».

Δείτε το βίντεο και τη συγκίνηση του μικρού αδερφού της οικογενείας που έμελλε να μην κατορθώσει όσα πέτυχαν ο πατέρας και ο αδερφός του:

 

Ο Τζεμπ έδωσε σκληρή μάχη

Με λιγότερο επικριτική διάθεση στο πρόσωπο του μέχρι πρότινος αντιπάλου του, ο Ντόναλντ Τραμπ από την πλευρά του αναγνώρισε σε συνεντεύξεις που παραχώρησε μετά την ανακοίνωση ότι ο Τζεμπ Μπους έδωσε σκληρή μάχη και τον χαρακτήρισε μάλιστα «πολύ ικανό».

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες εκείνος εμφανιζόταν στην τηλεόραση πολύ συχνά, τον παρακολουθούσα. Θα έλεγα μάλιστα ότι δεν έχω ξαναδεί τίποτα σαν κι αυτό» είπε ο Τραμπ στο CNN.

Στράφηκε εντούτοις εναντίον του Μπους και υποστήριξε ότι έχει «λίγο προσβληθεί» από την σφοδρή κριτική του σε βάρος το. «Ξέρετε, είναι μια σκληρή επιχείρηση. Θα σας ενημερώνω» τόνισε ο μεγιστάνας σχετικά με την πολιτική και την κούρσα για τον προεδρικό θώκο. «Νομίζω ότι η ενασχόληση με τα κτηματομεσιτικά στο Μανχάταν είναι πολύ εύκολότερη» υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα