Μελάνια Τραμπ: Δεκτή η συγγνώμη, αλλά απαράδεκτες οι δηλώσεις του συζύγου μου

default image

Τι δήλωσε η σύζυγος του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών για το περιβόητο βίντεο με τις χυδαίες εκφράσεις. "Δεν εγκαταλείπω", ξεκαθάρισε ο ίδιος

Η Μελάνια Τραμπ ζήτησε από τους Αμερικανούς να συγχωρήσουν τον σύζυγό της για τις «απαράδεκτες και προσβλητικές» του δηλώσεις, οι οποίες, λέει, δεν αντιπροσωπεύουν πραγματικά τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο σύζυγός μου είναι στα μάτια μου απαράδεκτες και προσβλητικές. Δεν αντιπροσωπεύουν τον άνδρα που γνωρίζω», αναφέρεται σε ανακοίνωση της συζύγου του υποψήφιου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ για τις προεδρικές εκλογές.

«Ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα δεχθούν τη συγγνώμη του, όπως έκανα εγώ», προσθέτει.

“Δεν εγκαταλείπω”

Υπάρχει «μηδενική πιθανότητα να εγκαταλείψω» την προεδρική μου εκστρατεία, δήλωσε το Σάββατο ο Ντόναλντ Τραμπ εν μέσω της όψιμης θύελλας επικρίσεων που προκάλεσε, και στις τάξεις του στρατοπέδου των Ρεπουμπλικανών η αποκάλυψη των χυδαίων λόγων του σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Washington Post.

«Ποτέ μα ποτέ δεν θα εγκαταλείψω», διαβεβαίωσε με δηλώσεις του στην Wall Street Journal ο Τραμπ διαψεύδοντας ότι η δημοσιοποίηση του βίντεο έχει δημιουργήσει συνθήκες κρίσης στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

«Συγκεντρώνω εκπληκτική υποστήριξη, τόσο η Χίλαρι Κλίντον είναι μία υποψήφια γεμάτη φριχτές αδυναμίες», πρόσθεσε.

Ωστόσο, η αποκάλυψη τόσο συμπυκνωμένης χυδαιότητας έχει προκαλέσει θύελλα στην ήδη «προβληματική» προεκλογική εκστρατεία του προσώπου στο οποίο το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα επέτρεψε να είναι ο εκπρόσωπός του στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

Στα στελέχη των Ρεπουμπλικανών που καταδίκασαν τις δηλώσεις του Τραμπ προστέθηκε και ο υποψήφιός του για την αντιπροεδρία Μάικ Πενς. Αξιωματούχοι του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δήλωσαν ότι δεν προτίθενται να ψηφίσουν τον προεδρικό υποψήφιο του κόμματός τους.

«Δεν είπα ποτέ ότι είμαι τέλειος», δήλωνε ο Τραμπ σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Faceboook στη μέση της νύκτας, όπου ο υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Μπαράκ Ομπάμα στην προεδρία των ΗΠΑ δηλώνει «έμπλεος ταπεινοφροσύνης» και δεσμεύεται να γίνει «καλύτερος άνθρωπος».

Αποσύρει την στήριξη σε Τραμπ ο ΜακΚέιν

Ο γερουσιαστής Τζον ΜακΚέιν, ένα από τα πλέον αξιοσέβαστα στελέχη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, απέσυρε επισήμως την στήριξη του στον Ντόναλντ Τραμπ, έπειτα από την αποκάλυψη των χυδαίων εκφράσεων του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου σε βίντεο που έδωσε την Παρασκευή στη δημοσιότητα η εφημερίδα Washington Post.

“Η συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ αυτή την εβδομάδα που έληξε με την αποκάλυψη των εκφράσεων του, εξευτελιστικών για τις γυναίκες και τους κομπασμούς του για άσκηση σεξουαλικής βίας, καθιστά αδύνατο να συνεχίσω να υποστηρίζω, ακόμη και υπό προϋποθέσεις, την υποψηφιότητα του”, τόνισε ο ΜακΚέιν με ανακοίνωση του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα