Ο Τζάστιν Τριντό παίρνει άδεια, για να γιορτάσει την επέτειο γάμου του

Ο Τζάστιν Τριντό παίρνει άδεια, για να γιορτάσει την επέτειο γάμου του

Μονοήμερη άδεια πριν από τη G7 για να γιορτάσει την επέτειο του γάμου του παίρνει ο Καναδός πρωθυπουργός, διαβεβαιώνοντας πως τη ρομαντική απόδραση του ζευγαριού δεν θα την πληρώσουν οι Καναδοί φορολογούμενοι

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό ζήτησε μονοήμερη άδεια από τα καθήκοντά του μια μέρα πριν από τη Σύνοδο Κορυφής των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών (G7) προκειμένου να γιορτάσει την επέτειο του γάμου του.

Ο 44χρονος πρωθυπουργός θα γιορτάσει την 11η επέτειο του γάμου του με την Σοφί Γκρεγκουάρ στην Ιαπωνία, όπου βρίσκεται για τη σύνοδο της G7.

Το ζευγάρι θα περάσει την αυριανή ημέρα σε ένα ριόκαν, ένα παραδοσιακό ιαπωνικό πανδοχείο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την Πέμπτη ξεκινά η διήμερη σύνοδος της G7 στην Ίσε-Σίμα, νότια του Κιότο.

"Πρόκειται ακριβώς για μια ισορροπία μεταξύ δουλειάς και οικογένειας (...) την οποία θεωρώ αναγκαία για να είμαι σε θέση να υπηρετώ τη χώρα" είπε ο Τριντό στους δημοσιογράφους στο Τόκιο, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε και διευθυντικά στελέχη μεγάλων ιαπωνικών αυτοκινητοβιομηχανιών.

Ο Τριντό διαβεβαίωσε ότι αυτή τη ρομαντική απόδραση δεν θα την χρεωθούν οι Καναδοί φορολογούμενοι.'

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ορκίστηκε ο νέος πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό, βάζοντας τέλος στη συντηρητική πολιτική

Νικητές οι Φιλελεύθεροι στον Καναδά μετά από δέκα χρόνια

SHARE:

24Media Network