Οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του σε πεζούς στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

Οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του σε πεζούς στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

Οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στην Ανατολική Ιερουσαλήμ προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον δέκα ανθρώπων. Βγήκε από το αυτοκίνητο απειλώντας περαστικούς με λοστό

Ένας από τους ανθρώπους που τραυματίσθηκαν στην επίθεση με αυτοκίνητο που πραγματοποιήθηκε σήμερα εναντίον πεζών στην Ιερουσαλήμ, υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε υπεύθυνος του νοσοκομείου όπου είχε εισαχθεί ο τραυματίας.

Περίπου δέκα άτομα έχουν τραυματισθεί, μερικά από τα οποία σοβαρά, απ' αυτή τη νέα επίθεση με αυτοκίνητο, τη δεύτερη που πραγματοποιείται στην Ιερουσαλήμ σε διάστημα δύο εβδομάδων. Ο οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς και στη συνέχεια βγήκε απ' αυτό και επιτέθηκε με σιδηρολοστό σε περαστικούς και αστυνομικούς, πριν τον πυροβολήσει και τον σκοτώσει ένας αστυνομικός, μετέδωσε ο δημόσιος ισραηλινός ραδιοσταθμός.

Το επεισόδιο σημειώθηκε ακριβώς δύο εβδομάδες αφότου ένας Παλαιστίνιος από την Ανατολική Ιερουσαλήμ είχε οδηγήσει το αυτοκίνητό του εναντίον ανθρώπων που περίμεναν σ' ένα σταθμό τρένου στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, με αποτέλεσμα να σκοτώσει ένα μωρό και να τραυματίσει οκτώ άλλους, πριν πυροβοληθεί και σκοτωθεί ο ίδιος από την αστυνομία.

SHARE:

24Media Network