Οι χώρες με τις πιο παράξενες πρωτιές

Οι χώρες με τις πιο παράξενες πρωτιές

Ποια χώρα έχει 100% μετανάστες; Ποιοι πίνουν την περισσότερη μπύρα; Δείτε τα εντυπωσιακά στατιστικά

Γνωρίζετε σε ποια χώρα βρίσκονται τα περισσότερα ζώα εκτροφής στον κόσμο; Ποιοι κάτοικοι είναι οι πιο παχύσαρκοι στον πλανήτη; Αναρωτηθήκατε ποτέ σε ποια χώρα συμβαίνουν οι περισσότερες δολοφονίες ή ποιος καπνίζει τα περισσότερα τσιγάρα;

Όλες οι απαντήσεις είναι εδώ.

Ελλάδα

Η χώρα με τους περισσότερους θεριακλήδες

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η κατά κεφαλή κατανάλωση τσιγάρων στη χώρα μας είναι 4.313 το χρόνο, δηλαδή 11,8 την ημέρα. Καπνίζουμε πενταπλάσια τσιγάρα από ότι ο μέσος Νορβηγός και διπλάσια από όσα ο Γερμανός.

Οι χώρες με τις πιο παράξενες πρωτιές

Βατικανό

100% του πληθυσμού του είναι μετανάστες

Κανείς από τους 840 κατοίκους της μικρότερης χώρας του κόσμου δεν έχει γεννηθεί στο έδαφός της. Την υπηκοότητα την αποκτά κανείς, εφόσον αναλάβει κάποιο επίσημο αξίωμα, από πάπας… μέχρι μεταφραστής ή μέλος της φρουράς. Αυτό σημαίνει πως το ποσοστό μεταναστών στη χώρα είναι 100%.

Οι χώρες με τις πιο παράξενες πρωτιές

Ρουάντα

Χώρα με το υψηλότερο ποσοστό γυναικών στη Βουλή: 63,8%

Μια πρωτιά που θα περίμενε κανείς από κάποια σκανδιναβική χώρα, τη βρίσκουμε σε μια αφρικανική, και μάλιστα μια από τις πιο ταλαιπωρημένες. Σύμφωνα με την Διακοινοβουλευτική Ένωση (IPU), στις εκλογές του περασμένου φθινοπώρου οι γυναίκες κατέλαβαν 51 από τις 80 θέσεις του κοινοβουλίου.

Οι χώρες με τις πιο παράξενες πρωτιές

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες εδώ

Πηγή: Fortunegreece.com

SHARE:

24Media Network