Οι υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον δηλώνουν έτοιμοι για τις προεδρικές του 2016

Οι υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον δηλώνουν έτοιμοι για τις προεδρικές του 2016

Μπορεί οι προσεχείς προεδρικές εκλογές να αργούν στις Η.Π.Α ωστόσο οι υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον δεν μένουν άπραγοι. Δείτε τι έκαναν για να τη στηρίξουν

"Έτοιμοι για την Χίλαρι" ("Ready for Hillary"), οι υποστηρικτές της αμερικανίδας πρώην υπουργού Εξωτερικών εγκαινίασαν  ιστοσελίδα που εκφράζει δημόσια την δέσμευσή τους για την υποψηφιότητα της στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Η ιστοσελίδα www.readyforhillary ανήκει σε επιτροπή με το ίδιο όνομα που συστάθηκε τον Ιανουάριο για την συγκέντρωση χρημάτων για την ενδεχόμενη προεκλογική εκστρατεία της Κλίντον.

Οι προεδρικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου είχαν ως χαρακτηριστικό την δημιουργία των "υπερεπιτροπών" ("super PACS"), συμβατικές επιτροπές πολιτικής δράσης που μπορούν να συγκεντρώνουν απεριόριστα ποσά από εταιρίες και να τα δαπανούν σε διαφημίσεις και καμπάνιες προώθησης μέχρι την παραμονή των εκλογών.

"Η Αμερική είναι 'έτοιμη για την Χίλαρι' και έχουμε ανάγκη τη βοήθειά σου για να διασφαλίσουμε πως όταν εκείνη θα είναι έτοιμη να απαντήσει στην πρόκληση αυτή, εμείς θα είμαστε εκεί για να την βοηθήσουμε", επισημαίνεται στην ιστοσελίδα.

Στην ιστοσελίδα εμφανίζονται πολλές φωτογραφίες της Χίλαρι με προσωπικότητες όχι μόνο από τις ΗΠΑ.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ τονίζει την "δύναμη" και την "αντοχή" της και υπόσχεται πως με την Χίλαρι Κλίντον "τα καλύτερα έρχονται".

Η Χίλαρι έχει τόσα να προσφέρει και διαθέτει αυτό που χρειάζεται: σύνεση, λογική, δυναμικότητα και αέρα εξουσίας", υπογραμμίζει η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η Χίλαρι Κλίντον εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ την 1η Φεβρουαρίου, χθες Τρίτη σε εκδήλωση προς τιμήν γυναικών με σημαντικά επιτεύγματα.

Στις 18 Μαρτίου η Χίλαρι είχε ταχθεί υπέρ του γάμου ατόμων του ιδίου φύλου.

Πολλές δημοσκοπήσεις φέρνουν την Κλίντον πρώτη στην πρόθεση ψήφου για τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Η αμερικανίδα πρώην υπουργός ΕΞωτερικών, την οποία τα μέσα ενημέρωσης ονόμασαν "ροκ σταρ" θα είναι 69 χρόνων στις επόμενες εκλογές. Μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινώσει τις προθέσεις της, αλλά ούτε έχει αποκλείσει την υποψηφιότητα της.

SHARE:

24Media Network