Παιδί 8 ετών έτρεχε με 140 χλμ/ώρα σε αυτοκινητόδρομο με το όχημα των γονιών του

Παιδί 8 ετών έτρεχε με 140 χλμ/ώρα σε αυτοκινητόδρομο με το όχημα των γονιών του
Γερμανοί αστυνομικοί AP

Το αγόρι σταμάτησε λόγω αδιαθεσίας τη βόλτα του στην άκρη του αυτοκινητόδρομου, έχοντας ανάψει τα φώτα ομίχλης και βάλει το προειδοποιητικό τρίγωνο πίσω από το όχημα.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν μάλλον από τύχη στην περίπτωση ενός 8χρονου αγοριού, το οποίο πήρε το αυτοκίνητο των γονιών του, βγήκε σε αυτοκινητόδρομο στη Γερμανία και πήγε βόλτα με ταχύτητα 140 χλμ/ω.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, το παιδί βρέθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στην άκρη του αυτοκινητόδρομου Α44, με κατεύθυνση προς την πόλη του Ντόρτμουντ. Είχε ανάψει τα φώτα ομίχλης και είχε τοποθετήσει το προειδοποιητικό τρίγωνο πίσω από το όχημα.

Μόλις βρέθηκε, οι αρχές ανέφεραν ότι το αγόρι τους είπε “Ήθελα απλά να οδηγήσω λίγο” και στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα.

Η μητέρα ήταν αυτή που ενημέρωσε την αστυνομία λίγο μετά τα μεσάνυχτα ότι το παιδί είχε φύγει από το σπίτι με το αυτόματο αυτοκίνητο της οικογένειας από την πόλη Soest. Μέχρι αυτή τη βόλτα, συνήθιζε να οδηγεί αυτοκίνητα εντός ιδιωτικού χώρου και go karts.

Μετά από περίπου μία ώρα, η μητέρα δήλωσε στις αρχές ότι βρήκε το παιδί στον αυτοκινητόδρομο Α44 και ότι είχε σταματήσει καθώς η μεγάλη ταχύτητα του είχε προκαλέσει αδιαθεσία.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ή υλικές ζημιές, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα