Παιδί 9 ετών σκότωσε την μητέρα του – Φοβόταν ότι μεγάλωνε έναν serial killer

Παιδί 9 ετών σκότωσε την μητέρα του – Φοβόταν ότι μεγάλωνε έναν serial killer
Η Πολίν Ράντολ που έπεσε νεκρή από πυρά του 9χρονου γιου της facebook

Το αγόρι, που σκότωσε την 51χρονη με όπλο, είχε υιοθετηθεί πριν από τρία χρόνια και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με μέλη της οικογένειας. "Θέλω όλοι να μάθουν ότι δεν είναι κακό παιδί" δήλωσε μία από τις κόρες του θύματος.

Νεκρή από πυρά που δέχτηκε από τον 9χρονο υιοθετημένο γιο της, έπεσε μια 51χρονη στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ, η οποία, όπως είχε εξομολογηθεί, φοβόταν ότι μεγάλωνε έναν κατά συρροή δολοφόνο.

Η Πολίν Ράντολ δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της την Δευτέρα και την επόμενη μέρα ο μικρός γιος της κατηγορήθηκε για φόνο. Κόρη της άτυχης γυναίκας αποκάλυψε ότι το αγόρι, το οποίο είχε υιοθετηθεί πριν από τρία χρόνια, είχε ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων και λίγο καιρό πριν το φονικό, είχε αρχίσει να συμπεριφέρεται περίεργα, τρομοκρατώντας το θύμα.

“Μια φορά είχε πει στον γιατρό ότι φοβόταν ότι μεγάλωνε έναν serial killer” είπε μία από τις κόρες στο 24 Hour News 8. Άλλη κόρη της οικογένειας, 23 ετών, δήλωσε στο Detroit News ότι η μητέρα προσπαθούσε να βοηθήσει όσο μπορούσε τον 9χρονο. “Ο θάνατος της μητέρας μου βρίσκεται στα χέρια ανθρώπων που δεν εκπαιδεύτηκαν για θέματα ψυχικής υγείας και δεν ακούνε όταν τους ζητάτε βοήθεια”, τόνισε.

Η κοπέλα χαρακτήρισε τον δράστη “ένα γλυκό, στοργικό παιδί που χρειαζόταν περισσότερη βοήθεια από αυτή που του έδινε η μητέρα μας”. Σύμφωνα με την ίδια, ο 9χρονος προερχόταν από μια διαταραγμένη οικογένεια, με τη βιολογική του μητέρα να κάνει χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. “Δεν καταλαβαίνει γιατί δεν μπορεί να έρθει σπίτι. Έχει τραυματιστεί ψυχολογικά από αυτά που είδε εκεί μέσα. Θέλω όλοι να μάθουν ότι δεν είναι κακό παιδί. Αγαπούσε τη μητέρα. Ξέρω ότι είναι ήσυχη. Ακόμα τον αγαπάει και ξέρω ότι θέλει οι άνθρωποι να μην σκέφτονται άσχημα γι’ αυτόν”.

Το παιδί θα υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα