Παλαιστινιακά Εδάφη: 15χρονη επιχείρησε να επιτεθεί με μαχαίρι σε εβραϊκό οικισμό

Παλαιστινιακά Εδάφη: 15χρονη επιχείρησε να επιτεθεί με μαχαίρι σε εβραϊκό οικισμό

Μια δεκαπεντάχρονη επιχείρησε να επιτεθεί με μαχαίρι σε εβραϊκό οικισμό στη Δυτική Όχθη και τραυματίστηκε από ισραηλινά πυρά

Νεαρή Παλαιστίνια επιχείρησε σήμερα να επιτεθεί με μαχαίρι εναντίον ισραηλινού οικισμού στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης και τραυματίστηκε ελαφρά από στρατιώτες, δήλωσαν ισραηλινές και παλαιστινιακές πηγές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού, οι στρατιώτες είχαν λάβει πληροφορίες για το ενδεχόμενο μιας επίθεσης με μαχαίρι εναντίον του οικισμού Γίτζχαρ, νότια της Ναμπλούς, που θεωρείται προπύργιο των φανατικών εποίκων.

"Οι δυνάμεις έφθασαν επιτόπου, απαίτησαν από την ύποπτη να σταματήσει, έριξαν πυρά στον αέρα και καθώς συνέχιζε, την πυροβόλησαν", ανέφερε η ανακοίνωση του στρατού, διευκρινίζοντας πως η κοπέλα απομακρύνθηκε από το σημείο προκειμένου να λάβει ιατρική φροντίδα.

Εκπρόσωπος του στρατού πρόσθεσε πως τραυματίστηκε ελαφρά.

Η επιτιθέμενη, η Ισταπράκ Νουρ, 15 ετών, είναι κάτοικος ενός παλαιστινιακού χωριού νότια της Ναμπλούς, κοντά στον Γίτζχαρ, και δέχεται ιατρική βοήθεια για τα τραύματά της από τις ισραηλινές υπηρεσίες διάσωσης, επιβεβαίωσαν παλαιστινιακές πηγές ασφαλείας.

SHARE:

24Media Network